Продължете към съдържанието

Почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60%

Почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60% в София! Здравейте, аз съм Златко Чистя от Chistya.com и съм тук да ви помогна. Работя със страст и желание, за да ви осигуря чистота и уют. Бъдете благословени Софиянци. Предлагам професионално почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60%, за да ви спестя време и усилия.

Почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60% – бързо и ефективно

Услугите ми свързани с почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60%”

 1. Основно почистване. Предлагам основно почистване на апартаменти и къщи, като се справям с всички замърсявания и натрупани боклуци. Почиствам подове, стени, прозорци и всякакви други повърхности. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 2. Дезинфекция и почистване след клошари. Специализирам в почистване и дезинфекция на жилища, обитавани от клошари. Използвам професионални препарати и гарантирам безопасна среда. Айловиу гриин София.
 3. Почистване след смърт. Доверете ми се за почистване след смърт. Почиствам внимателно и с уважение към ситуацията. Работим аз дядо и шурата, за да осигурим бързо и ефективно обслужване. Бъдете живи и здрави.
 4. Почистване след пожар. Справям се с почистването след пожар, като премахвам всички следи от сажди и пушек. Осигурявам нови чували и демонтираме при нужда. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
 5. Почистване на мазета и тавани. Почиствам и извозвам боклука от мазета и тавани. Работя без асансьор и използвам бусове и камиони за боклук. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Поредния успешен обект: Почистване на апартамент след клошари

Наскоро почистих един апартамент в София, където живееха клошари. Работих с шурата и баджанака. Апартаментът беше много замърсен, с боклуци, фекалии и урина навсякъде. Изнесохме всичко пеша, без асансьор. Всички отпадъци бяха мизерни и примесени с фекалии. Почистването беше трудно, но се справихме отлично. Клиентът остана много доволен и ми благодари. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60% – професионални услуги

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен “Златко Чистя” можете да се чувствате в сигурни ръце. Аз предлагам Почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60% и работя с голяма отдаденост. Вие сте в сигурни ръце, защото аз съм професионалист и знам как да се справя с всякакви ситуации. Свържете се с мен да изградим доверие.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Почиствам и извозвам боклука от апартаменти, като осигурявам нови чували и демонтирам мебели при нужда. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам жилища, замърсени от птици. Използвам специални препарати за дезинфекция.
 • Почистване и извозване след наводнение. Справям се с почистването след наводнения, като отводнявам мазета и апартаменти и извозвам всички отпадъци. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
 • Демонтиране на мебели и конструкции. Предлагам демонтиране на мебели и конструкции, като ги товаря и извозвам до сметище за боклук. Работим цялото семейство.
 • Почистване на гаражи и дворове. Почиствам и извозвам боклука от гаражи и дворове, като осигурявам нови чували и работя без асансьор. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
Почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60% – надеждно и сигурно

Други услуги

Освен тези услуги предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на къщи.
 • Почистване на гаражи.
 • Почистване на дворове.
 • Професионална дезинфекция на силно замърсени помещения.
 • Почистване на кръв, урина и фекалии.
 • Отводняване на мазета и апартаменти.
 • Почистване и извозване след наводнение.
 • Почистване и извозване след пожар.
 • Почистване след животни.

Аз съм тук, за да ви помогна с почистването и да ви осигуря чистота и уют. Доверете ми се за професионално почистване. Работя със сърце и душа, за да ви удовлетворя. Работим цялото семейство за вас. Доверете ми се за почистване след смърт. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Стандартни услуги по почистване на жилища в София

 1. Извозване на стари мебели от адрес. С мен, Златко Чистя, можете да разчитате на извозване на стари мебели от вашето жилище. Демонтираме, товарим и транспортираме до депо за отпадъци. Използваме здрави чували за дребните отпадъци. Работим бързо и ефективно. Бъдете благословени Софиянци. Не ползваме асансьори и работим с ръкавици и маски. Почистваме мястото след извозването. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Работим всеки ден и по празници. Свържете се с мен за още информация.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Аз, Златко Чистя, предлагам почистване на битови отпадъци от жилище. Събираме всичко в здрави чували. Извозваме боклука до сметище. Работим с голямо старание. Бъдете живи и здрави. Използваме препарати за дезинфекция. Почистваме подове и стени след това. Предлагаме отстъпки за големи обекти. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя със страст и желание за чистота.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Почиствам апартаменти отрупани с боклук. Събираме всички боклуци в здрави чували. Работя с шурата и баджанака. Айловиу гриин София. Транспортираме до депо за отпадъци. Почистваме всички повърхности след изнасяне. Ползваме препарати за дезинфекция. Работим без да ползваме асансьори. Почистваме всякакви видове отпадъци. Свържете се с мен за повече информация.
Почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60% – най-доброто решение

Специални услуги за почистване на специални случаи в София

 1. Почистване след клошари. Аз, Златко Чистя, предлагам почистване след клошари. Справям се с всякакви замърсявания. Работя с професионални препарати. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Събираме всичко в здрави чували. Почистваме и дезинфекцираме. Извозваме боклука до сметище. Работим бързо и ефективно. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Доверете ми се за тази работа.
 2. Почистване след смърт. Аз предлагам почистване след смърт. Работим дискретно и с уважение. Почистваме всички следи. Бъдете смирени почитайте божието слово. Събираме всичко в здрави чували. Дезинфекцираме с професионални препарати. Извозваме до депо за отпадъци. Работим бързо и ефективно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен за повече информация.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Аз, Златко Чистя, предлагам почистване след гълъби, котки и кучета. Почистваме всякакви замърсявания. Събираме всичко в здрави чували. Бъдете живи и здрави. Извозваме боклука до сметище. Дезинфекцираме с професионални препарати. Работим бързо и ефективно. Почистваме подове и стени. Предлагам отстъпки за големи обекти. Свържете се с мен за повече информация.

Разнородни услуги за всякакви нужди в София

 1. Почистване на дворове. Аз, Златко Чистя, предлагам почистване на дворове. Почистваме всякакви отпадъци. Събираме всичко в здрави чували. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Извозваме боклука до сметище. Работим бързо и ефективно. Ползваме препарати за дезинфекция. Почистваме и изнасяме всичко пеша. Предлагам отстъпки за големи обекти. Свържете се с мен за повече информация.
 2. Почистване на мазета и тавани. Аз, Златко Чистя, предлагам почистване на мазета и тавани. Събираме всички отпадъци в здрави чували. Извозваме до сметище. Работим бързо и ефективно. Бъдете благословени Софиянци. Почистваме подове и стени след това. Ползваме препарати за дезинфекция. Работим без асансьори. Предлагам отстъпки за големи обекти. Свържете се с мен за повече информация.
 3. Фирма за извозване на смесени отпадъци. Аз предлагам извозване на смесени отпадъци. Събираме всичко в здрави чували. Извозваме до сметище. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работим бързо и ефективно. Ползваме препарати за дезинфекция. Почистваме и изнасяме всичко пеша. Предлагам отстъпки за големи обекти. Свържете се с мен за повече информация.

Работя със сърце и душа за вашето удобство. Свържете се с мен, Златко Чистя, и ще останете доволни от услугите ми. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Почистване на силно замърсени жилища с отбив от 40 до 60%

Какви услуги предлагате за почистване на жилища?

Аз, Златко Чистя, предлагам извозване на боклуци, почистване на силно замърсени жилища, демонтаж на стари мебели и извозване до депо за отпадъци. Работим бързо и ефективно. Бъдете благословени Софиянци. Свържете се с мен за още информация.

Как се справяте със силно замърсени жилища?

Почиствам силно замърсени жилища с професионални препарати. Работя с шурата и баджанака. Всичко се събира в здрави чували и се извозва до депо. Бъдете живи и здрави. Товарим всичко на камион и почистваме след това.

Какво включва почистването след смърт?

Почистването след смърт включва дезинфекция и почистване на всички повърхности. Работим дискретно и с уважение. Всички отпадъци се събират в здрави чували. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Транспортираме до депо за отпадъци.

Използвате ли препарати за дезинфекция?

Да, използвам професионални препарати за дезинфекция на всички повърхности. Работя със страст и желание за чистота. Айловиу гриин София. Дезинфекцираме след всяко почистване. Работим бързо и ефективно.

Какви са цените за вашите услуги?

Цените за услугите са конкурентни и достъпни. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Свържете се с мен за конкретни оферти. Бъдете смирени почитайте божието слово.