Продължете към съдържанието

Чести въпроси към Златко за почистване след пожар

Здравейте, аз съм Златко Чистя от Chistya.com и съм тук да отговоря на чести въпроси, които получавам за почистване след пожар. Почиствам всичко и дезинфекцирам когато е нужно. Работя в София и областта, телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен за професионално почистване.

Чести въпроси към Златко за почистване след пожар

Чести въпроси към Златко за почистване след пожар и услуги

 1. Почистване на апартаменти след пожар. Използвам специални препарати и методи за премахване на сажди и миризми от пожара. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Извозване на отпадъци. Събирам и извозвам всички отпадъци след пожар, използвайки бусове и камиони. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
 3. Дезинфекция на помещения. Използвам висококачествени препарати за дезинфекция, които убиват всички бактерии и вируси. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 4. Почистване на фекалии и урина. Справям се с най-мръсните задачи, включително почистване на фекалии и урина от помещенията. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
 5. Премахване на обгорели мебели. Демонтирам и изнасям всички обгорели мебели и вещи от апартаментите. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Успешна история от Златко

Един път работих с един апартамент, който беше силно засегнат от пожар. Аз, шурата и баджанака, всички заедно се справихме с тежката задача. Изнесохме всичко пеша, тъй като асансьорът не работеше. Отпадъците бяха смесени с фекалии и урина, но успяхме да изчистим всичко до последния детайл. Клиентът беше много доволен и ми даде висока оценка. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които се нуждаят от чести въпроси към Златко за почистване след пожар, са в сигурни ръце. Не съм сам и вие не сте сами! Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Събирам всички боклуци и ги извозвам до сметище.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещенията, за да премахна всички неприятни миризми и замърсявания.
 • Почистване и извозване след пожар. Почиствам и извозвам всички отпадъци след пожар, включително обгорели мебели и вещи.
 • Почистване на мазета и тавани. Справям се с всички мръсни и занемарени мазета и тавани.
 • Професионална дезинфекция. Използвам висококачествени препарати за дезинфекция на силно замърсени помещения.

Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Освен тези услуги предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове.
 • Демонтаж на мебели и конструкции.
 • Извозване до сметище за боклук.
 • Професионална дезинфекция на силно замърсени помещения.
 • Почистване на кръв, урина и фекалии.
 • Отводняване на мазета и апартаменти.
 • Почистване и извозване след наводнение.
 • Почистване и извозване след животни.

Доверете ми се аз “Златко” за професионално почистване. Работя със страст и ще останете доволни. С мен “Златко Чистя” можете да се чувствате в сигурни ръце. Разчитайте на това че съм честен с вас. Използвайте ме за най-тежката работа. Бъдете живи и здрави. Свържете се с мен да изградим доверие. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен.

Чести въпроси към Златко за почистване след пожар

Колко време отнема почистването след пожар?

Обикновено отнема няколко дни, в зависимост от размера на апартамента и щетите. Аз идвам със сърце и душа да работя за вас. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя бързо и ефективно, за да ви помогна.

Какви препарати използваш за почистване?

Използвам само висококачествени и безвредни препарати за почистване. Те убиват всички бактерии и премахват миризмите. С мен можете да сте сигурни, че всичко ще е чисто. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Колко струва почистването след пожар?

Цената зависи от размера на апартамента и степента на щетите. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Доверете ми се, аз съм честен с вас. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.