Продължете към съдържанието

Чести въпроси към Златко за дезинфекция след плъхове

Чести въпроси към Златко за дезинфекция след плъхове в София! Това е Златко от Chistya.com. Аз предлагам професионални услуги по дезинфекция след плъхове в София. С мен вашият имот ще блесне. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен! Доверете ми се, ще се справя с всяка ситуация. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя със страст работата си и използвам най-добрите методи и препарати. Айловиу гриин София – работя за зелена София! Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен да изградим доверие!

Чести въпроси към Златко за дезинфекция след плъхове

Услугите ми свързани с дезинфекция след плъхове

  1. Почистване на замърсени помещения. Премахвам всички следи от плъхове. Доверете ми се, аз идвам с всичко необходимо.
  2. Дезинфекция на апартаменти. Сигурна дезинфекция на апартамента след плъхове. Ползвам качествени препарати.
  3. Извозване на отпадъци. Събирам и извозвам всички отпадъци след плъховете. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години!
  4. Почистване на урина и фекалии. Ефективно почистване на всякакви замърсявания от плъхове. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  5. Подготовка за ново обитаване. След мен помещението ще е готово за живеене. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Успешен обект: Почистване на мазе след плъхове

Разкажете си историята, как аз, шурата и баджанака почистихме мазе, пълно с боклуци, урина и фекалии от плъхове. Работихме с ръкавици и маски. Всичко изнесохме пеша, нямаше асансьор. Отпадъците бяха много мизерни. Разчитайте на мен, работя здраво и сигурно. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите ми са в сигурни ръце. С мен “Златко Чистя” можете да се чувствате в сигурни ръце. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Не съм сам и вие не сте сами!

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Изпразвам апартаменти пълни с всякакъв боклук. Демонтирам при нужда.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиства и дезинфекцира след клошари. Ползвам добри препарати.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам замърсявания от птици. Работя с работно облекло.
  • Почистване и извозване след пожар. Почиствам и извозвам боклука след пожар. Не ползвам асансьор.
  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам мизерии от мазета и тавани. Работя с бусове и камиони.

Освен тези услуги предлагам и други. Почистване на наследствени имоти, апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтираме мебели, конструкции, товарим и извозваме до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам и кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни. Бъдете смирени почитайте божието слово. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 работя в София и областта.

Чести въпроси към Златко за дезинфекция след плъхове

Какво включва услугата по дезинфекция след плъхове?

Услугата включва премахване на всички следи от плъхове. Дезинфекцията е с най-добрите препарати. Ползвам специални техники за почистване. Работя бързо и ефективно.

Колко време отнема дезинфекцията след плъхове?

Времето зависи от размера на помещението. Обикновено отнема няколко часа. Работя с помощници за по-бързо изпълнение. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Какви препарати използваш за дезинфекция?

Използвам висококачествени и безопасни препарати. Препаратите са ефективни срещу всички бактерии и вируси. Работя с ръкавици и защитни маски. Айловиу гриин София – работя за зелена София.