Продължете към съдържанието

С мен “Златко Чистя” от Chistya.com, ще видите цените ми за почистване на апартамент. Бъдете благословени Софиянци, защото аз съм тук да ви помагам. Само звъннете на 0887 924 184 и аз ще дойда.

Айловиу гриин София и заради това Още веднага ви давам отстъпки от 50% от цените ми. Почиствам всичко бързо и чисто. Бъдете добри хора и ме уважавайте, а аз ще направя вашия апартамент като нов. Извозвам боклуците, троша мебелите и изнасям до камиона. После товаря и транспортирам до сметището.

С мен Златко, ще сте сигурни в чистотата. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно, и аз ще помогна за всичко останало. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100, за да е лесно за всички.

Бъдете живи и здрави и помнете, че с моята помощ и цените ми за почистване на апартаментчистотата е бърза и лесна. Работя в София и областта, винаги насреща за вас. Бъдете смирени почитайте божието слово и вярвайте в доброто почистване. Свържете се с мен да изградим доверие. Аз, Златко Чистя, съм тук за вас. За цените ми за почистваме на апартамент и извозване, просто питайте.

Цените ми за почистване на апартамент

Насладете се на моята работа по почистване на различни неща и извозване на боклук.

  1. Почистване на апартаменти
  2. Извозване на отпадъци
  3. Генерално почистване
  4. Почистване на мази
  5. Почистване на тавани
  6. Извоване на мебели
  7. Почистване на гаражи
  8. Дезинфекция на жилището
  9. Извозване на електроуреди

Предлагам и много други услуги обади ми се на 0887 924 184 за да ти съдействам. Ще останеш изненадан от бързата ми работа. Нося от всички етажи пеша и не ползвам асансиора за да не се сърдят комшиите.