Продължете към съдържанието

Хамалите на Златко за извозване на боклуци от двор

Хамалите на Златко за извозване на боклуци от двор са тук да помогнат на всички в София. Аз съм Златко от Chistya.com и съм готов да се справя с всякакви боклуци във вашия двор. Освен това, подрязвам дървета и храсти. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен за бързо и качествено почистване. Работя със страст и гарантирам добро изпълнение.

Хамалите на Златко за извозване на боклуци от двор

Услугите на хамалите на Златко за извозване на боклуци от двор

Хамалите на Златко за извозване на боклуци от двор в София са на ваше разположение! Бъдете благословени Софиянци. Работя със страст работата си и предлагам професионални услуги по извозване на боклуци от дворове. Айловиу гриин София. Ето пет от услугите, които предлагам:

  1. Събиране и извозване на боклуци. Взимам всякакви боклуци от дворовете, включително стари мебели, клони и строителни отпадъци. Работя бързо и ефективно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  2. Разчистване на запуснати дворове. Махам всичко ненужно от дворовете, като оставям чисто и подредено място. Бъдете живи и здрави.
  3. Извозване на строителни отпадъци. Когато имате строителни отпадъци, аз съм насреща да ги извозя. Бъдете добри хора и ме уважавайте.
  4. Почистване след партита и събития. След голямо събитие, ще почистя и извозя всички боклуци. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
  5. Дезинфекция на дворове. Използвам специални препарати за дезинфекция на дворове, за да бъде всичко безопасно и чисто. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.

Трудностите не ме плашат

Имахме един обект в Люлин, където дворът беше затрупан с всякакви боклуци. Работихме аз, шурата и баджанака. Имаше фекалии и урина, но не се изплашихме. Изнесохме всичко пеша, защото нямаше достъп за бус. Бъдете смирени почитайте божието слово.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Хамалите на Златко за извозване на боклуци от двор са вашият надежден партньор. Аз не съм сам и вие не сте сами! С мен ще бъдете в сигурни ръце. Доверете ми се и ще останете доволни. Бъдете живи и здрави.

Допълнителни услуги на ваше разположение

Освен хамалите на Златко за извозване на боклуци от двор, предлагам и други услуги:

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Разчитайте на мен за пълно изпразване на апартаменти. Използвам добри препарати за дезинфекция.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам след клошари, използвам нови чували и не ползвам асансьор.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Специализирано почистване след птици, демонтираме при нужда.
  • Почистване и извозване след пожар. Използвам бусове и камиони за извозване на боклуци след пожар. Работя с работно облекло.
  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани, включително силно замърсени и мизерни помещения.

Предлагам също и почистване на наследствени имоти, апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение и пожар.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас!

Често задавани въпроси – Хамалите на Златко за извозване на боклуци от двор

Какви боклуци извозваш?

Извозвам всякакви боклуци от дворове. Може да са строителни отпадъци, градински отпадъци, стари мебели и уреди. Работя бързо и качествено. Айловиу гриин София, работя за зелена София.

Как става извозването?

Пристигам на място с бус или камион. Натоварвам боклуците и ги карам до законно сметище. Бъдете добри хора и ме уважавайте, за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Работя с работно облекло и ползвам нови чували.

Колко струват услугите ти?

Цените са достъпни и справедливи. Зависи от количеството и типа боклуци. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за почистване на апартамент. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.