Продължете към съдържанието

Услуги на Златко и хамалите за извозване на отпадъци

Услуги на Златко и хамалите за извозване на отпадъци е това, от което имате нужда. Работим бързо, качествено и евтино. Аз съм Златко от Chistya.com и съм тук да ви помогна. Бъдете благословени Софиянци. Можете да разчитате на мен за всякакви задачи свързани с извозването на отпадъци. Айловиу гриин София.

Услуги на Златко и хамалите за извозване на отпадъци

Услугите на Златко и хамалите свързани с извозване на отпадъци

 1. Извозване на строителни и битови отпадъци. С мен, Златко, можете да се отървете от всички строителни и битови боклуци бързо и лесно. Аз и моите хамали ще се погрижим всичко да бъде изнесено и извозено. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Извозване на стари мебели. Искате да се отървете от старите мебели? Доверете ми се за това. Аз и хамалите ще дойдем, ще разглобим мебелите и ще ги извозим. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 3. Почистване на мазета и тавани. Мазетата и таваните са места, където се натрупват много боклуци. Аз и моите хамали ще се справим с тази задача. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 4. Почистване след ремонти. След ремонт има много отпадъци. Аз, Златко, ще се погрижа за всичко. Работим с добри препарати и подсигуряваме нови чували. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
 5. Извозване на градински отпадъци. Почистваме градини и извозваме всички отпадъци. Работя със страст работата си и се грижа за чистотата. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Уникална история за поредния успешен обект

Работихме аз, шурата и баджанака в един апартамент в София. Отпадъците бяха много и мизерни. Всичко изнесохме пеша, защото нямаше асансьор. Мизерията беше голяма, но аз се справихме отлично. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек. В крайна сметка, клиентът остана доволен и препоръча услугите на Златко и хамалите за извозване на отпадъци.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат услуги на Златко и хамалите за извозване на отпадъци, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Работим цялото семейство. Доверете ми се за почистване след смърт. Свържете се с мен да изградим доверие.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Аз и хамалите ще изнесем всичко от апартамента ви, без значение колко е мръсно. Работя с бусове и камиони за боклук.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Почистваме и дезинфекцираме след клошари. Използваме добри препарати за дезинфекция.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Почистваме и дезинфекцираме помещения, замърсени от птици. Подсигуряваме нови чували и работим с работно облекло.
 • Почистване и извозване след пожар. Почистваме и извозваме отпадъци след пожар. Демонтираме при нужда и не ползваме асансьор.
 • Почистване на мазета и тавани. Почистваме мазета и тавани, като използваме бусове и камиони за боклук.

Освен тези услуги предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове
 • Демонтиране на мебели и конструкции
 • Извозване до сметище за боклук
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване на кръв, урина и фекалии
 • Отводняване на мазета и апартаменти
 • Почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни

Доверете ми се аз, Златко, ще направя всичко възможно да останете доволни. Бъдете благословени Софиянци. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Услуги на Златко и хамалите за извозване на отпадъци

Как да се свържа със Златко за извозване на отпадъци?

Можете да се свържете с мен на телефон 0887 924 184. Работя в София и областта. Аз, Златко, съм на разположение по всяко време. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Колко струват услугите на Златко за извозване на отпадъци?

Цените започват от 50 на 100 за почистване на апартамент. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Аз, Златко, правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Какво включват услугите на Златко и хамалите за извозване на отпадъци?

Услугите включват извозване на строителни отпадъци, стари мебели и градински отпадъци. Почиствам мазета и тавани, както и след ремонти. Работя със страст работата си и използвам бусове и камиони за боклук. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.