Продължете към съдържанието

Услуги на Златко за изнасяне на умрели плъхове

Здравейте! Аз съм Златко и предлагам услуги за изнасяне на умрели плъхове и почистване на имоти в София. Аз, Златко Чистя от Chistya.com, съм тук за вас. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. Работя бързо и ефективно. С мен Златко можете да се чувствате в сигурни ръце. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Услуги на Златко за изнасяне на умрели плъхове

Услугите ми свързани с изнасяне на умрели плъхове

 1. Изнасяне на умрели плъхове. Аз взимам умрелите плъхове и ги изнасям от апартамента ви. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
 2. Дезинфекция на помещения. След като изнеса умрелите плъхове, правя дезинфекция. Ползвам добри препарати за дезинфекция. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 3. Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета от умрели плъхове и други боклуци. Не ползвам асансьор, всичко носим пеша. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 4. Почистване след клошари. Почиствам апартаменти след клошари. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
 5. Почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам след птици. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Поредна успешна работа

Аз, шурата и баджанака изнесохме умрели плъхове от мазе. Мазето беше пълно с боклуци, фекалии и урина. Работихме без почивка. Изнесохме всичко пеша. Отпадъците бяха много мизерни. Доверете ми се за почистване след смърт. Свържете се с мен да изградим доверие. Най-накрая ще останете доволни от мен. Айловиу гриин София. Работя със страст работата си.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат услуги на Златко за изнасяне на умрели плъхове, са в сигурни ръце. Не съм сам и вие не сте сами. Работя със страст работата си. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. Използвайте ме за най-тежката работа. Доверете ми се за почистване след смърт.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Изпразвам апартаменти пълни с боклуци. Ползвам бусове и камиони за боклук. Извикайте ме да почистя фекалиите.
 • Почистване след пожар. Почиствам и извозвам отпадъци след пожар. Работя с работно облекло.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Дезинфекцирам и почиствам след птици. Употребете ме за най-мръсната работа.
 • Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от боклуци. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 • Почистване на наследствени имоти. Почиствам наследствени имоти. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.

Освен тези услуги, предлагам и други:

 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове.
 • Демонтаж на мебели, конструкции, товарене и извозване до сметище за боклук.
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения.
 • Почистване и извозване след наводнение.
 • Отводняване на мазета и апартаменти.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 работя в София и областта. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Често задавани въпроси – Услуги на Златко за изнасяне на умрели плъхове

Колко време отнема изнасянето на умрели плъхове?

Аз изнасям умрелите плъхове бързо. Обикновено ми отнема няколко часа. Ако има повече плъхове, може да отнеме малко повече време. Винаги работя старателно и ефективно.

Каква е цената за изнасяне на умрели плъхове?

Цената зависи от броя на плъховете и големината на апартамента. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Винаги предлагам добри цени.

Може ли да се доверим на Златко за почистване и дезинфекция?

Да, можете да ми се доверите. Работя с добри препарати за дезинфекция. Използвам нови чували и работно облекло. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.