Продължете към съдържанието

Моите услуги в София

С мен “Златко Чистя” можете да се чувствате в сигурни ръце. Моите услуги за почистване и извозване в София са за вас. Бъдете благословени Софиянци, вие сте на правилното място. Аз съм тук да ви помогна. Свържете се с мен на 0887 924 184, работя в София и областта. Ще почистя всичко чисто и ще извозя боклука.

Моите услуги за почистване и извозване в София

Защо с мен Златко?

Моите услуги за почистване и извозване са от сърце и душа. Айловиу гриин София, искаш ли чистота? Аз съм екологично чиста личност. Правя всичко да блести. Още веднъж ви давам отстъпки от 50%. Бъдете добри хора и ме уважавайте, аз съм тук за вас.

Специални оферти за вас

Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за почистване на апартамент. Моите услуги за почистване и извозване ще ви направят щастливи. Бъдете живи и здрави, доверете ми се аз “Златко” за всичко чисто. Най-накрая ще останете доволни от мен. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Свържете се с мен да изградим доверие. Бъдете смирени почитайте божието слово.

Обади ми се да работя почистване и извозване на боклук

Моите услуги са тук за вас

Аз, Златко, ви казвам какво правя. Ако имате стари мебели, които трябва да изхвърлите, аз съм човекът за това. Мазета, тавани, гаражи, дворове, къщи, апартаменти – където и да имате бъркотия, аз идвам и го чистя. И не само това. Ако имате нужда от дезинфекция, да убием тия микроби, пак аз съм на линия. Имате ли проблеми с фекалии или вода в мазето? Аз съм тук да помогна. Всичко, което е мръсно и ви пречи, аз го правя чисто и изчезва. Всеки боклук си има място, и аз знам къде е то. Звъннете ми, и аз идвам.

Една история имам за вас, как аз, Златко, трябваше да почистя един много занемарен апартамент. Мястото беше като на клошар, сериозно. Всичко беше пълно с боклуци, стари вестници, изоставени дрехи, и даже храна, която сигурно отдавна е трябвало да е в кофата. Миришеше ужасно, нещо като смесица от мухъл и стари чорапи.

Като влязох, първо не знаех откъде да започна. Но аз съм Златко, нали така? Не се плаша лесно. Взех си големите чували за боклук и започнах да чистя. Първо изхвърлих всички боклуци, след това се заех с дрехите и всичко, което не трябва да бъде в един апартамент.

След като приключих с големия бардак, започнах да чистя наистина. Взех мопа, препаратите и всичко необходимо, за да направя мястото чисто. Морето от мръсотия и прах, което се беше натрупало, беше предизвикателство, но аз го направих. Измиване, търкане, чистене до блесък.

Накрая, апартаментът изглеждаше като нов. Не можеше да се познае, че преди това е бил толкова мръсен. Аз, Златко, успях да превърна едно място, което никой не би искал дори да влезе, в чист дом.

Тази история е пример за това как аз се справям с всяка ситуация, не важно колко е трудна. Ако имате нужда от чистене, не важно колко е лошо положението, аз съм човекът, на който може да разчитате.