Продължете към съдържанието

Услугите на Златко за почистване на клошарски боклук

Услугите на Златко за почистване на клошарски боклук в София са тук за вас, Софиянци. Аз Златко, от Chistya.com, предлагам професионално почистване на жилища от клошарски боклук в София. Моята работа е да ви помогна да се отървете от ненужния боклук бързо и ефективно. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен.

Услугите на Златко за почистване на клошарски боклук

Услугите ми свързани с почистване на клошарски боклук

  1. Извозване на боклук. Почиствам всичко и извозвам боклука със специални камиони. Работя бързо и качествено. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  2. Почистване на апартаменти. Почиствам апартаменти от клошарски боклук и мизерии. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  3. Дезинфекция. Използвам добри препарати за дезинфекция. Демонтирам при нужда и не ползвам асансьор.
  4. Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от всякакви боклуци и мизерии. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  5. Извозване след пожар. Почиствам и извозвам боклук след пожар. Използвам бусове и камиони за боклук.

История за успешна работа

Един ден работих аз, шурата и баджанака по един апартамент. Беше пълен с клошарски боклук, урина и фекалии. Премахнахме всичко пеша, защото асансьорът не работеше. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. След като почистихме, клиентът остана доволен и сега винаги се обръща към мен.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат Услугите на Златко за почистване на клошарски боклук, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

Предлагам и други услуги за почистване:

  • Почистване на наследствени имоти. Почиствам наследствени имоти от боклук и мизерия, включително и след смърт. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
  • Почистване на гаражи и дворове. Почиствам гаражи и дворове от всякакви боклуци. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.
  • Отводняване на мазета. Отводнявам мазета и апартаменти след наводнения. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
  • Демонтиране на мебели и конструкции. Демонтирам мебели и конструкции и ги извозвам до сметище за боклук.
  • Почистване на силно замърсени помещения. Почиствам кръв, урина и фекалии от помещения.

Работя с добри препарати за дезинфекция, подсигурявам нови чували и използвам работно облекло. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен за професионално почистване на клошарски боклук!

Често задавани въпроси – Услугите на Златко за почистване на клошарски боклук

Колко струват услугите за почистване?

Цените за почистване зависят от обема на боклука и типа работа. Обикновено започват от 50 на 100 за почистване на апартамент. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен за точна цена.

Колко време отнема почистването?

Времето за почистване зависи от големината на апартамента и количеството боклук. Работя бързо и ефективно. Обикновено почистването отнема един ден. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Какви боклуци почиствате?

Почиствам всякакви боклуци – от клошарски до обикновени отпадъци. Дезинфекцирам и почиствам фекалии, урина, мизерии. Работя със специални препарати и облекло. Айловиу гриин София – работя за зелена София.