Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за събиране на трупове на гълъби

Тайните на Златко за събиране на трупове на гълъби в София са най-доброто решение за всички, които имат проблеми с гълъби. Аз съм Златко от Chistya.com и ви предлагам професионална услуга за почистване. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен и моите тайни за чистота.

Тайните на Златко за събиране на трупове на гълъби

Услугите ми свързани с тайните на Златко за събиране на трупове на гълъби

  1. Събиране на трупове на гълъби. Аз събирам труповете на гълъби от вашите помещения бързо и без никакви проблеми. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  2. Извозване на събрания материал. След като събера труповете, аз ги извозвам със специални камиони до сметищата. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  3. Дезинфекция на помещенията. Аз използвам най-добрите препарати за дезинфекция, за да премахна всички бактерии и неприятни миризми. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  4. Почистване след птици. След като съм събрал труповете, почиствам всички следи от птиците, включително пера и изпражнения. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
  5. Консултации и съвети. Предлагам консултации за предпазване от бъдещи проблеми с гълъби и техните трупове. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Успешен обект: Почистване на таван в центъра

Един ден получих обаждане за почистване на таван в центъра. С мен беше шурата и баджанака. Таванът беше пълен с трупове на гълъби и изпражнения. Изнесохме всичко пеша и почистихме всяко кътче. Отпадъците бяха мизерни, но не се предадохме. Клиентът остана доволен и ни благодари. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат тайните на Златко за събиране на трупове на гълъби, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Работя със страст работата си и ще направя всичко възможно да сте доволни. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Допълнителни услуги на ваше разположение

Изпразване на апартаменти с боклук. Аз изпразвам всякакви помещения, пълни с боклуци, и ги извозвам до сметището. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам след клошари, използвайки най-добрите препарати.

Почистване след пожар. Почиствам след пожар, изнасям всички отпадъци и извозвам до сметището. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Почистване на мазета и тавани. Почиствам и подреждам мазета и тавани, като изнасям всички отпадъци и ги извозвам до сметището.

Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения. Аз почиствам и дезинфекцирам силно замърсени помещения, използвайки най-добрите препарати. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Освен тези услуги, предлагам и други като почистване на наследствени имоти, апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели и конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам и кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение и пожар. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен Златко и моите услуги. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години!

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за събиране на трупове на гълъби

Колко струва събирането на трупове на гълъби?

Цената зависи от количеството трупове и размера на помещението. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен за точна оферта. Работя бързо и качествено.

Колко време отнема събирането и почистването?

Времето зависи от броя на труповете и големината на помещението. Средно отнема няколко часа. Аз съм Златко и работя бързо и ефективно. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Какви мерки за безопасност се взимат?

Използвам защитни облекла и професионални препарати. Работя внимателно, за да няма риск за здравето. Всички отпадъци се извозват законно. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.