Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за почистване на фекалии

Тайните на Златко за почистване на фекалии в София са точно това, от което имате нужда. С мен Златко Чистя можете да се чувствате в сигурни ръце. Аз съм тук да ви помогна с професионални услуги. Премахвам всички отпадъци. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Тайните на Златко за почистване на фекалии

Услугите ми свързани с почистване на фекалии

  1. Почистване на фекалии. Премахвам всякакви мръсотии и нечистотии бързо и ефективно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  2. Дезинфекция след почистване. Използвам най-добрите препарати за дезинфекция, за да сте сигурни, че помещението е чисто и безопасно. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  3. Извозване на отпадъци. С мен няма да се тревожите за извозването на боклука, аз се грижа за всичко. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
  4. Почистване след аварии. При наводнения, пожари или други аварии, аз съм тук да ви помогна. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  5. Почистване на мазета и тавани. Почиствам и извозвам всичко ненужно от мазета и тавани, за да бъдат те чисти и подредени. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Успешен случай с труден обект

Работих по един тежък случай в стар апартамент, който беше пълен с фекалии и урина. Бях с шурата и баджанака, и всичко изнесохме пеша. Беше трудно, но успяхме. Почистването и дезинфекцията бяха на ниво. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Клиентите останаха доволни, а аз съм горд с работата си.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Тайните на Златко за почистване на фекалии в София са вашето решение за мръсни проблеми. Аз съм тук да ви помогна, не съм сам и вие не сте сами! Доверете ми се за чистене на апартаментите ви. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Почиствам и извозвам всичко ненужно като боклуци и стари мебели, за да бъдат апартаментите чисти.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Обработвам помещенията с препарати за дезинфекция, за да бъдат безопасни.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам всички следи от птици и дезинфекцирам помещението.
  • Почистване и извозване след пожар. Извозвам всичко изгоряло и почиствам помещението.
  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам и извозвам всичко ненужно от мазета и тавани.

Аз съм тук да ви помогна с почистването на наследствени имоти, апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтираме мебели, конструкции, товарим и извозваме до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, почиствам и извозвам след наводнение, пожар или животни.

Свържете се с мен, Златко Чистя от Chistya.com, за всички ваши нужди по почистване на фекалии. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за почистване на фекалии

Какви услуги предлагаш за почистване на фекалии?

Аз предлагам почистване на фекалии, дезинфекция след почистване, извозване на отпадъци, почистване след аварии и почистване на мазета и тавани. Работя със страст работата си и съм винаги на разположение. Можете да разчитате на мен за всякакви мръсотии. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Колко време отнема почистването на фекалии?

Времето за почистване зависи от размера на замърсяването. Обикновено отнема няколко часа до един ден. Аз работя бързо и ефективно, за да ви помогна възможно най-бързо. Свържете се с мен да изградим доверие и да уточним всичко. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Какви мерки за безопасност използваш при почистването?

Използвам качествени препарати за дезинфекция и винаги работя с работно облекло. Не използвам асансьори, за да не повредя нищо. Осигурявам нови чували и демонтирам при нужда. Аз съм екологично чиста личност и винаги съм на разположение за въпроси. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.