Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за почистване след смърт

Аз съм Златко от Chistya.com и ще ви разкрия тайните си за почистване след смърт. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен. Изнасям всички отпадъци, почиствам и дезинфекцирам. Моята услуга е професионална и сигурна, като гарантирам качеството на работата. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Свържете се с мен да изградим доверие и ще получите най-доброто обслужване.

Тайните на Златко за почистване след смърт

Услугите ми свързани с тайните на Златко за почистване след смърт

  1. Почистване на апартаменти след смърт. Почиствам всякакви помещения след смърт. Използвам специални препарати и оборудване, за да гарантирам безопасност и хигиена.
  2. Извозване на отпадъци. Изнасям и извозвам всички отпадъци от апартаментите, включително мебели и боклуци.
  3. Дезинфекция на помещения. Дезинфекцирам всички помещения, за да се осигури максимална хигиена и безопасност.
  4. Почистване на мазета и тавани. Изчистям мазета и тавани от всякакви отпадъци и ненужни вещи.
  5. Почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещения, използвани от клошари, за да се осигури безопасна среда.

Успешен обект с тайните на Златко за почистване след смърт

Преди време работих по един апартамент в София, който беше много замърсен. Работихме аз, шурата и баджанака. Имаше много отпадъци и боклуци, примесени с фекалии и урина. Всичко беше изнесено пеша, без асансьор. В крайна сметка, апартаментът беше чист и готов за ново начало. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Доверете ми се за тайните на Златко за почистване след смърт и ще останете доволни. Аз съм екологично чиста личност и гарантирам качеството на услугите си. Работя със страст работата си и винаги съм готов да помогна.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам помещения, замърсени от птици.
  • Почистване и извозване след пожар. Почиствам и извозвам всички останки след пожар.
  • Изпразване на апартаменти с боклук. Изнасям всички ненужни вещи и боклуци от апартаменти.
  • Почистване на къщи и дворове. Почиствам къщи и дворове от всякакви отпадъци и ненужни вещи.
  • Отводняване на мазета и апартаменти. Отводнявам помещения след наводнение и осигурявам дезинфекция.

Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Освен тези услуги предлагам и други. Почистване на наследствени имоти, демонтаж на мебели и конструкции, товарене и извозване до сметище. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, включително кръв, урина и фекалии.

Разчитайте на мен, Златко Чистя от Chistya.com, за бърза реакция и гаранция за качество. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за почистване след смърт

Колко време отнема почистването след смърт?

Почистването зависи от състоянието на апартамента. Обикновено отнема няколко часа до един ден. Аз работя бързо и ефективно. Гарантирам ви качествено изпълнение на услугата. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Какви препарати използвате за дезинфекция?

Използвам само качествени препарати за дезинфекция. Всички препарати са безопасни за здравето. Работя с професионални почистващи средства. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Каква е цената на почистването след смърт?

Цената зависи от размера на апартамента и замърсяването. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Свържете се с мен за конкретна оферта. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.