Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за почистване на битови боклуци

Тайните на Златко за почистване на битови боклуци са известни в София. С мен “Златко Чистя от Chistya.com” можете да сте спокойни. Аз работя с желание и отдаденост, за да ви осигуря чистота и ред. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. С професионалните услуги, които предлагам, вашият дом ще бъде свободен от боклуци. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Доверете ми се за почистване на битови боклуци.

Тайните на Златко за почистване на битови боклуци

Услугите ми свързани с почистване на битови боклуци

 1. Извозване на битови боклуци. С мен Златко ще се отървете от ненужните вещи бързо и лесно. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Почистване на апартаменти. Ще изчистя вашия апартамент до последния детайл. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 3. Дезинфекция след клошари. Премахвам всички следи и миризми. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 4. Почистване на мазета и тавани. Ще почистя и най-мръсните кътчета. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
 5. Извозване след ремонт. Почиствам и извозвам строителните отпадъци.

История за труден обект

Един път ме извикаха да почистя апартамент пълен с фекалии и урина. Работихме аз, шурата и баджанака. Преместихме всичко пеша, защото асансьорът не работеше. Успяхме да изчистим всичко и да върнем чистотата на апартамента. Клиентът беше много доволен. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен “Златко Чистя” вашите помещения ще бъдат почистени до последния детайл. Аз съм тук, за да помогна. Не сте сами, защото аз не работя сам. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 1. Изпразване на апартаменти с боклук. Премахвам всички ненужни вещи и отпадъци.
 2. Почистване след клошари. Премахвам всички следи и миризми.
 3. Почистване след пожар. Премахвам всички следи от пожар.
 4. Почистване на мазета и тавани. Почиствам и най-мръсните кътчета.
 5. Почистване и извозване след наводнение. Премахвам всички следи от вода и влага.

Използвам качествени препарати за дезинфекция, нови чували и демонтирам при нужда. Не ползвам асансьор и работя с работно облекло. Почиствам мизерни апартаменти и къщи, използвам бусове и камиони за боклук.

Освен тези услуги предлагам още:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на дворове
 • Демонтиране на мебели и конструкции
 • Товарене и извозване до сметище
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване на кръв, урина и фекалии
 • Отводняване на мазета и апартаменти
 • Почистване и извозване след животни

С мен “Златко Чистя” ще получите бърза реакция, професионализъм и гаранция за качество. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете благословени Софиянци.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за почистване на битови боклуци

Какви услуги предлагаш за почистване на битови боклуци?

Предлагам почистване и извозване на боклуци от апартаменти, мазета, тавани и други помещения. Мога да дезинфекцирам след клошари и след пожар. Също така извозвам боклук след ремонт. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Какви са цените за услугите?

Цените са достъпни и конкурентни. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за почистване на апартамент. Предлагам специални оферти и отстъпки. Работя бързо и ефективно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Колко време отнема почистването?

Времето зависи от количеството боклуци и големината на помещението. Работя бързо и с внимание. Използвам професионални препарати и инструменти. Може да разчитате на мен за бърза и качествена работа. Айловиу гриин София – работя за зелена София.