Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за изпразване на таван в София

Тайните на Златко за изпразване на таван са моите специални умения, с които мога да ви помогна да се отървете от всичко ненужно в тавана. Извозвам всичко боклуци. С мен “Златко Чистя от Chistya.com” ще се почувствате в сигурни ръце. Работя със страст и любов към чистотата. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен!

Тайните на Златко за изпразване на таван

Услугите ми свързани с тайните на Златко за изпразване на таван

  1. Изнасяне на стари мебели. Демонтирам стари мебели и ги изнасям от тавана. Работя с помощници, ако е необходимо. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  2. Почистване на стари вещи. Изчиствам всичко ненужно и прашно от вашия таван или мазе. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  3. Извозване на отпадъци. Събирам и извозвам всички боклуци до сметище. Ползвам бусове и камиони. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  4. Дезинфекция на помещения. Ползвам добри препарати за дезинфекция, за да оставя всичко чисто и свежо. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
  5. Сортиране и рециклиране. Сортирам материалите и ги предавам за рециклиране, където е възможно. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Поредният успешен обект

Работим аз, шурата и баджанака. Миналата седмица изпразвахме таван в центъра на София. Таванът беше пълен със стари мебели и купища боклуци. Изнесохме всичко пеша, защото асансьорът не работеше. Отпадъците бяха много мизерни, примесени с фекалии и урина. Въпреки трудностите, се справихме блестящо. Клиентите останаха доволни. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Когато търсите тайните на Златко за изпразване на таван, може да се доверите на мен. Работя с професионализъм и внимание към детайлите. Не съм сам и вие не сте сами! Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Допълнителни услуги на ваше разположение

Освен изпразване на тавани, предлагам още:

  1. Почистване на апартаменти. Изчиствам апартаменти от боклуци и ненужни вещи. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
  2. Почистване след клошари. Дезинфекцирам и почиствам след клошари. Ползвам мощни препарати.
  3. Почистване след животни. Почиствам и дезинфекцирам след птици и други животни.
  4. Почистване след пожар. Изнасям изгорели мебели и боклуци, почиствам и дезинфекцирам. Бъдете добри хора и ме уважавайте.
  5. Почистване на мазета. Изчиствам и дезинфекцирам мазета от всичко ненужно и мръсно.

Използвам нови чували, демонтирам при нужда и не ползвам асансьор. Работя с работно облекло, бусове и камиони. Почиствам много гадни мизерии и мизерни апартаменти и къщи. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Свържете се с мен на телефон 0887 924 184, за да ви помогна. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за изпразване на таван в София

Колко време отнема изпразването на таван?

Времето зависи от размера на тавана и количеството боклуци. Обикновено отнема един ден за среден таван. Работя бързо и ефективно. Разчитайте на мен за качествена работа. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Какво включва услугата за изпразване на таван?

Услугата включва изнасяне на всички боклуци и стари вещи. Също така включва дезинфекция и извозване на отпадъците. Ползвам нови чували и добри препарати. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Каква е цената на услугата?

Цената зависи от обема на работа и вида отпадъци. Предлагам отстъпки и бонуси за редовни клиенти. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Айловиу гриин София – работя за зелена София.