Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за изпразване на апартамент

Тайните на Златко за изпразване на апартамент са известни в София. С мен, “Златко Чистя от Chistya.com”, ще получите най-доброто обслужване. Изпразвам апартаменти, изнасям мебели и боклуци и т.н. Бъдете благословени Софиянци! Можете да разчитате на моя професионализъм и упорит труд. Работя със страст и любов към работата. Бъдете живи и здрави!

Тайните на Златко за изпразване на апартамент

Услугите ми свързани с тайните на Златко за изпразване на апартамент

  1. Изнасяне на мебели и боклуци. Изнасям всичко ненужно от апартамента. Работя бързо и качествено. Винаги съм на разположение.
  2. Почистване след наематели. Ако сте имали лоши наематели, аз ще почистя апартамента. Бъдете добри хора и ме уважавайте!
  3. Дезинфекция на помещения. Ползвам силни препарати за дезинфекция. Употребявам само качествени продукти. Бъдете смирени почитайте божието слово.
  4. Извозване до сметище. Извозвам боклука до законно сметище. Ползвам бусове и камиони. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.
  5. Почистване след ремонт. След ремонт, апартаментът може да е мръсен. Аз почиствам всичко и го оставям чист. Айловиу гриин София!

История за успешен обект

Наскоро имах успешен обект. Работих с шурата и баджанака. Апартаментът беше много замърсен, с фекалии и урина. Всичко изнесохме пеша, защото асансьорът не работеше. Още веднага ви давам отстъпки от 50%! Работихме много усилено и клиентът остана доволен. Бъдете добри хора и ме уважавайте!

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Аз работя със страст и професионализъм. Клиентите, които искат тайните на Златко за изпразване на апартамент, могат да разчитат на мен. Не съм сам и вие не сте сами! Свържете се с мен да изградим доверие. Бъдете живи и здрави!

Допълнителни услуги на ваше разположение

  1. Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам след клошари. Използвам добри препарати.
  2. Почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам след птици. Ползвам силни препарати.
  3. Почистване и извозване след пожар. Почиствам след пожар. Извозвам всичко до сметище.
  4. Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани. Изнасям боклука бързо и качествено.
  5. Изпразване на апартаменти с боклук. Изпразвам апартаменти с боклук. Работя с работно облекло и качествени препарати.

Аз предлагам и други услуги. По почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам и кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти. Предлагам почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за изпразване на апартамент

Какво включва услугата изпразване на апартамент?

Аз изпразвам апартаменти от всички боклуци и стари мебели. Работя бързо и внимателно. Всичко изнасям на ръка, ако е необходимо. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен.

Колко време отнема изпразването на апартамент?

Времето зависи от размера на апартамента и количеството боклуци. Обикновено отнема един ден. Работя бързо и ефективно. Айловиу гриин София, работя за зелена София.

Какви отстъпки предлагаш?

Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Свържете се с мен за повече информация. Бъдете живи и здрави, да ви бачкам дълги години.