Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за изпразване на мазе и таван в София

Тайните на Златко за изпразване на мазе и таван в София са моята специалност. Аз, Златко Чистя от Chistya.com, съм готов да се справя със всякакви предизвикателства. Работя със страст и грижа, за да ви осигуря чисти и подредени помещения. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Тайните на Златко за изпразване на мазе и таван

Услугите ми свързани с изпразване на мазе и таван

  1. Изнасяне на стари мебели и електроуреди. Разчитайте на мен за изнасяне на всякакви стари мебели и електроуреди от мазето и тавана. Всичко се изнася безопасно и бързо. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  2. Почистване след ремонт. След ремонта мазето и таванът са пълни с боклук. Аз почиствам всичко до последния прашинка. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  3. Премахване на боклук и отпадъци. С мен, Златко, няма да се притеснявате за изнасяне на боклуци и отпадъци. Всичко се извършва професионално и законно. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  4. Дезинфекция и почистване след клошари. Ако мазето или таванът са били използвани от клошари, аз правя дезинфекция и почистване, за да бъдат безопасни. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  5. Почистване след смърт. Професионално почистване на помещения след смърт е сред услугите ми. Работя с дискретност и внимание. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

История на един успешен обект

Една от най-успешните ми задачи беше изпразване на мазе и таван на стар жилищен блок в София. Работихме аз, шурата и баджанака. Беше трудно, защото имаше много стари мебели, боклуци и фекалии. Всичко изнесохме пеша, защото нямаше асансьор. Успяхме да почистим всичко за три дни. Клиентите останаха много доволни. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат тайните на Златко за изпразване на мазе и таван, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Винаги работя с екип, когато е необходимо, за да се справим бързо и ефективно. Доверете ми се аз “Златко” за вашите нужди. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Професионално изнасяне на всички отпадъци от апартаменти.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Почистване и дезинфекция на помещения, замърсени от птици.
  • Почистване и извозване след пожар. Изнасяне на всички отпадъци и почистване след пожар.
  • Отводняване на мазета и апартаменти. Професионално отводняване на наводнени мазета и апартаменти.
  • Почистване на мазета и тавани. Пълно почистване и дезинфекция на мазета и тавани.

Освен тези услуги, предлагам още и почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели и конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам кръв, урина и фекалии. Работя с препарати за дезинфекция, използвам нови чували, демонтирам при нужда, и не ползвам асансьор. Работя с работно облекло и използвам бусове и камиони за боклук.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 работя в София и областта. Бъдете смирени почитайте божието слово.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за изпразване на мазе и таван в София

Какви услуги предлагаш при изпразване на мазе и таван?

Предлагам изнасяне на стари мебели и електроуреди. Почиствам след ремонт и премахвам боклуци. Извършвам дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам след смърт с внимание и дискретност.

Колко време отнема почистването на мазе или таван?

Времето зависи от количеството боклук и състоянието на помещенията. Обикновено отнема няколко часа до няколко дни. Работя бързо и ефективно с помощници, когато е нужно.

Каква е цената на услугите?

Цената зависи от обема на работа и състоянието на помещенията. Предлагам отстъпки, например 50 на 100 за почистване на апартамент. Свържете се с мен за конкретна оферта.