Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за изпразване на клошарски апартамент

Тайните на Златко за изпразване на клошарски апартамент са истинско съкровище за всеки, който има нужда от професионална помощ. Събирам и извозвам всички боклуци. Аз, Златко Чистя от Chistya.com, съм тук да ви предложа най-добрите услуги. Бъдете благословени Софиянци и не се колебайте да ме потърсите.

Тайните на Златко за изпразване на клошарски апартамент

Услугите ми свързани с тайните на Златко за изпразване на клошарски апартамент

  1. Почистване и извозване на боклуци. Вземам всички ненужни вещи, боклуци и мръсотии от апартамента и ги извозвам до сметище. Със Златко можете да се чувствате в сигурни ръце. Айловиу гриин София.
  2. Дезинфекция след клошари. Използвам най-добрите препарати за дезинфекция, за да премахна всички микроби и бактерии. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  3. Почистване на фекалии и урина. Специализиран съм в почистването на силно замърсени помещения. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  4. Демонтаж на мебели и конструкции. Демонтирам всичко, което трябва да бъде премахнато от апартамента. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  5. Отводняване на мазета и апартаменти. Ако имате проблем с наводнение, аз ще се погрижа за бързо отводняване. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Примерна история за поредния успешен обект

Веднъж имах задача да почистя апартамент на клошар, който беше изоставен години наред. Работих с шурата и баджанака, и всички боклуци изнесохме пеша. Апартаментът беше пълен с мръсотии, фекалии и урина. Но аз, Златко Чистя, справих се блестящо. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат тайните на Златко за изпразване на клошарски апартамент, могат да бъдат сигурни в професионализма и добротата ми. С мен Златко, не сте сами. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам всички видове мазета и тавани, независимо колко са мръсни.
  • Почистване след пожар. Изчиствам всички следи от пожар и извозвам останките.
  • Почистване след смърт. Премахвам всякакви замърсявания и дезинфекцирам.
  • Почистване и извозване след наводнение. Отводнявам и почиствам помещения, засегнати от наводнения.
  • Дезинфекция на наследствени имоти. Професионална дезинфекция и почистване на наследствени имоти.

Работя с нови чували, демонтирам при нужда, не ползвам асансьор. Използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Извикайте ме да почистя фекалиите и ще останете доволни.

Освен тези услуги, предлагам още: почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове, демонтаж на мебели и конструкции, товарене и извозване до сметище, професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почистване на кръв, урина и фекалии, отводняване на мазета и апартаменти, почистване и извозване след наводнение или пожар.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за изпразване на клошарски апартамент

Каква е цената за изпразване на клошарски апартамент?

Цената зависи от размера на апартамента и количеството боклук. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. С мен Златко, получавате най-добрата цена. Свържете се с мен за точна оферта.

Колко време отнема изпразването на апартамент?

Времето зависи от състоянието на апартамента. Обикновено отнема няколко часа до ден. Работя бързо и ефективно. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Какви услуги предлагаш освен изпразване?

Освен изпразване, предлагам дезинфекция, почистване след клошари и почистване на фекалии и урина. Почиствам след наводнение и пожар. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Разчитайте на моята доброта и професионализъм.