Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за изнасяне от мазе

Тайните на Златко за изнасяне от мазе са това, което правя най-добре. Аз, Златко от Chistya.com, съм тук да помогна с всякакви проблеми, свързани с изнасянето от мазе в София. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. Ако имате нужда от помощ, звънете на 0887 924 184.

Тайните на Златко за изнасяне от мазе

Услугите ми свързани с изнасяне от мазе

  1. Изнасяне на стари мебели и уреди. Изнасям всякакви стари мебели и уреди, които вече не ви трябват. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  2. Почистване на мазета. Почиствам мазетата от всякакви боклуци и ненужни предмети. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  3. Извозване на строителни отпадъци. Ако имате строителни отпадъци или каквито и да било боклуци, аз ще ги извозя бързо и лесно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  4. Дезинфекция на мазета. Дезинфекцирам мазетата след почистване, за да няма неприятни миризми и бактерии. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  5. Почистване след наводнения. Помагам при почистване след наводнения, извозвам водата и изсушавам помещенията. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

История на успеха: Изнасяне на мизерии

Работихме аз, шурата и баджанака на обект в центъра на София. Мазето беше пълно с боклуци и миришеше ужасно. Всичко беше примесено с фекалии и урина. Въпреки трудностите, успяхме да изнесем всичко пеша, без да ползваме асансьор. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Клиентът остана много доволен и ни благодари от сърце.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен Златко Чистя можете да се чувствате в сигурни ръце. Не съм сам и вие не сте сами! Аз, шурата и баджанака работим с желание и страст. Доверете ми се за почистване след смърт или най-тежката работа. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Изпразвам апартаменти пълни с боклуци, като използвам добри препарати за дезинфекция.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам след клошари, за да премахна всички бактерии.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам след птици, за да премахна опасните замърсявания.
  • Почистване и извозване след пожар. Помагам при почистване и извозване след пожар, използвайки професионално оборудване.
  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от всякакви боклуци и ненужни предмети. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Освен тези услуги предлагам и други: почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам и кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Доверете ми се за почистване след смърт, аз съм екологично чиста личност и работя цялото семейство. Разчитайте на това че съм честен с вас. За контакт: 0887 924 184, работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за изнасяне от мазе

Какви боклуци изнасяш от мазето?

Аз изнасям всякакви боклуци от мазето. Старите мебели, уреди, строителни отпадъци – всичко махам. Работя бързо и чисто, без да ползвам асансьор. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Колко време отнема изнасянето на мазето?

Времето зависи от колко е пълно мазето. Малките мазета ги изчиствам за няколко часа. Големите могат да отнемат ден или два. Аз работя със страст работата си. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Какво включва дезинфекцията след изнасяне?

Дезинфекцията включва почистване и премахване на бактерии и миризми. Използвам добри препарати и работно облекло. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Работя екологично чисто.