Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за извозване на стари мебели

Това са тайните на Златко за професионално извозване на стари мебели. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен!

Тайните на Златко за извозване на стари мебели

Услугите ми свързани с извозване на стари мебели

 1. Демонтаж и извозване на мебели. Разглобявам всякакви мебели и ги извозвам до подходящо място. Работя със страст работата си, не ползвам асансьор.
 2. Почистване на апартаменти. Изчиствам всичко излишно от вашия апартамент. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
 3. Дезинфекция след клошари. Ползвам добри препарати за дезинфекция и почистване на помещенията след клошари. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 4. Почистване след пожар. Почиствам и извозвам всичко след пожар. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
 5. Почистване на мазета и тавани. Работя за почистване и извозване на боклуци от мазета и тавани. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

История за успешно почистване на апартамент

Един ден ме извикаха да почистя стар апартамент. Беше пълен с мебели и боклуци. Работих със шурата и баджанака. Всичко изнесохме пеша. Мебелите бяха много стари и тежки. Имаше и много мизерия, примесена с фекалии и урина. Но с общи усилия се справихме. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат тайните на Златко за извозване на стари мебели, са в сигурни ръце. Не съм сам и вие не сте сами! Свържете се с мен да изградим доверие. Имайте вяра в мен, шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Изчиствам и извозвам всички боклуци от апартамента. Ползвам нови чували и демонтирам мебелите при нужда. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам помещенията след птици. Работя с работно облекло и ползвам бусове и камиони за боклук.
 • Почистване след пожар. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения. Почиствам и кръв, урина и фекалии.
 • Почистване на мазета и тавани. Извозвам боклуци от мазета и тавани. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
 • Почистване след наводнение. Отводнявам мазета и апартаменти и почиствам след наводнение. Извикайте ме да почистя фекалиите.

Освен тези услуги предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове
 • Демонтиране на мебели и конструкции
 • Извозване до сметище за боклук
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване на кръв, урина и фекалии
 • Отводняване на мазета и апартаменти

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за извозване на стари мебели

Как се справяш със старите мебели?

Аз разглобявам и извозвам старите мебели бързо и лесно. Ползвам бусове и камиони за боклук. Работя с шурата и баджанака, за да стане всичко по-бързо. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Какви препарати ползваш за почистване?

Използвам добри препарати за дезинфекция и почистване. Ползвам работно облекло за всяка работа. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Колко струва услугата ти?

Моите цени започват от 50 на 100 за почистване на апартамент. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Разчитайте на моята доброта и професионализъм.