Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за извозване на боклуци от апартаменти

Тайните на Златко за извозване на боклуци от апартаменти са моето най-голямо предимство. Аз, Златко Чистя от Chistya.com, ще направя всичко възможно, за да помогна на вас, Софиянци, с извозването на всякакви боклуци от вашите апартаменти. Бъдете благословени Софиянци! Аз съм вашият човек за всяка мръсна работа. Работя със страст и професионализъм, за да ви предоставя най-доброто обслужване.

Тайните на Златко за извозване на боклуци от апартаменти

Услугите ми свързани с извозване на боклуци от апартаменти

  1. Извозване на стари мебели и електроуреди. С мен Златко можете да се отървете от всички ненужни мебели и електроуреди. Айловиу гриин София!
  2. Почистване след ремонт. След ремонт всичко ще бъде изчистено и извозено. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  3. Изхвърляне на стари дрехи и текстил. Дрехи, одеяла, завивки – всичко излишно ще бъде извозено от мен. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  4. Почистване на мазета и тавани. Мазетата и таваните ще бъдат изчистени от всички боклуци. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  5. Извозване на големи обеми отпадъци. Няма значение колко голям е обемът на отпадъците, аз ще се справя. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Успешна история с тайните на Златко за извозване на боклуци от апартаменти

Един ден ме извикаха да почистя апартамент, пълен с боклуци и мизерия. Работих със шурата и баджанака, изнесохме всичко пеша, защото асансьорът не работеше. Апартаментът беше в ужасно състояние, с отпадъци примесени с фекалии и урина. Работихме неуморно и успяхме да изчистим всичко. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат тайните на Златко за извозване на боклуци от апартаменти, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Работя със страст и професионализъм. Доверете ми се за всяка мръсна работа и ще останете доволни от мен. Бъдете живи и здрави!

Допълнителни услуги на ваше разположение

Аз предлагам и допълнителни услуги, за да ви помогна във всяка ситуация. Ето някои от тях:

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Всичко ще бъде изчистено и извозено. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам всякаква мръсотия и дезинфекцирам помещенията. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам след птици и дезинфекцирам. Разчитайте на моята доброта и професионализъм.
  • Почистване и извозване след пожар. Почиствам и извозвам всичко след пожар. Бъдете живи и здрави!
  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам и извозвам боклуците от мазета и тавани.

Аз, Златко Чистя, ви предлагам и други услуги като почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели и конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни. Свържете се с мен, Златко Чистя, на 0887 924 184 и ще ви помогна във всяка ситуация. Бъдете смирени почитайте божието слово.

Често задавани въпроси –

Как да се свържа с теб, Златко?

Свържи се с мен на телефон 0887 924 184. Аз работя в София и областта. Можеш да ми звъннеш по всяко време. Бъдете благословени Софиянци!

Колко време отнема извозването на боклуците?

Времето зависи от количеството боклук. Обикновено се справям за един ден. Работя бързо и ефективно. Айловиу гриин София!

Колко струва услугата по извозване на боклуци?

Цената зависи от обема на боклука. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете живи и здрави!