Продължете към съдържанието

Тайните на Златко за еднократно почистване на апартамент

тайните на Златко за еднократно почистване на апартамент са тук за вас, Софиянци! Аз съм Златко Чистя от Chistya.com и съм готов да направя чудеса във вашия апартамент. Чистя всички кътчета на апартамента, дори и мазето. Работя със страст и с желание, за да ви предложа най-доброто. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен за вашите нужди. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Тайните на Златко за еднократно почистване на апартамент

Услугите ми свързани с тайните на Златко за еднократно почистване на апартамент

  1. Извозване на боклук. Премахвам всички ненужни вещи и отпадъци от апартамента ви. Работя бързо и ефективно, за да оставя помещението ви чисто. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  2. Дезинфекция и почистване. Използвам добри препарати за дезинфекция и почистване, за да премахна всички бактерии и замърсявания. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  3. Почистване след ремонт. Премахвам строителния прах и мръсотия, за да можете да се наслаждавате на новия си апартамент. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
  4. Извозване на мебели. Демонтирам и изнасям старите мебели, за да направя място за новите. Работя внимателно и с грижа за вашите вещи. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  5. Почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам след клошари, за да възстановя апартамента ви. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

История на успешен обект

Един ден аз, шурата и баджанака получихме задача да почистим апартамент пълен с боклук и фекалии. Работихме без почивка, изнесохме всичко пеша, защото асансьорът не работеше. Успяхме да почистим и дезинфекцираме всичко. Клиентът беше изключително доволен. Айловиу гриин София – работя за зелена София.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С тайните на Златко за еднократно почистване на апартамент вие сте в сигурни ръце. Аз съм тук, за да помогна, и вие можете да разчитате на мен. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Почистване на фекалии . Премахвам всички фекалии.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Възстановявам апартамента ви.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам след птици.
  • Почистване и извозване след пожар. Възстановявам апартамента ви след пожар.
  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам и извозвам всичко от мазета и тавани.

Използвам добри препарати за дезинфекция, подсигурявам нови чували и демонтирам при нужда. Работя с работно облекло, използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи.

Други услуги, които предлагам, включват почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам и кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Доверете ми се за най-тежката работа, аз съм Златко Чистя от Chistya.com и съм тук, за да ви помогна. Бъдете благословени Софиянци! Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184.

Често задавани въпроси – Тайните на Златко за еднократно почистване на апартамент

Колко време отнема почистването на апартамент?

Времето зависи от размера на апартамента и количеството боклук. Обикновено отнема един ден. Аз идвам с екип, ако е необходимо. Работя бързо и качествено.

Какви препарати използваш за дезинфекция?

Използвам добри и безопасни препарати. Те са ефективни срещу бактерии и вируси. Аз се грижа за вашето здраве. Почиствам всичко до блясък.

Каква е цената за еднократно почистване?

Цената зависи от големината на апартамента и работата. Обикновено правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Свържете се с мен за точна оферта. Бъдете живи и здрави!