Продължете към съдържанието

4 стъпки със Златко за почистване след котки

4 стъпки със Златко за почистване след котки в София е най-добрата услуга за почистване след вашите котки. С мен, Златко, вие ще получите най-доброто почистване на вашето жилище и гаранция за качество. Работя в София и околността, така че можете да разчитате на мен за всякакви задачи. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184.

4 стъпки със Златко за почистване след котки

4-те стъпки на Златко за почистване след котки

 1. Почистване на косми. Събирам и изчиствам всички котешки косми от мебелите и пода. Ползвам специални прахосмукачки и четки за най-добър резултат. Бъдете живи и здрави.
 2. Отстраняване на миризми. Ползвам специални препарати, за да премахна неприятните миризми. Миризмите изчезват бързо и ефективно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 3. Почистване на котешка тоалетна. Изпразвам, измивам и дезинфекцирам котешката тоалетна. Слагам нов пълнеж и гарантирам, че ще е чисто. Айловиу гриин София.
 4. Дезинфекция на помещенията. Ползвам силни дезинфекционни препарати за почистване на пода и мебелите. Всичко става стерилно. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.
 5. Премахване на драскотини. Ремонтирам драскотини по мебелите. Ползвам специални китове и лакове за възстановяване. Бъдете благословени Софиянци.

Поредния успешен обект: Чистене на апартамент след котки

С мен, Златко, и моите помощници – шурата и баджанака, почистихме един много мръсен апартамент в София. В помещението имаше много косми, урина и драскотини. Премахнахме всички мизерии пеша, без да ползваме асансьор. Всичко беше дезинфекцирано и възстановено. Клиентът остана доволен и получи отстъпка от 50 на 100. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които избират 4 стъпки със Златко за почистване след котки, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами. Работя със страст и професионализъм. Бъдете смирени почитайте божието слово.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Ползвам специални чували и бусове за извозване. Всичко става бързо и ефективно. Бъдете живи и здрави.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Ползвам силни препарати и дезинфекцирам помещенията. Работя със страст работата си.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам всички замърсявания и миризми. Гарантирам качеството на работа.
 • Почистване и извозване след пожар. Ползвам специални машини и препарати за почистване на всичко след пожар. Работя с професионализъм.
 • Почистване на мазета и тавани. Изчиствам и извозвам всички боклуци от мазетата и таваните. Ползвам камиони за извозване.

Специални оферти

Предлагам и други услуги като:

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове.
 • Демонтиране на мебели и конструкции.
 • Извозване на боклук до сметище.
 • Професионална дезинфекция на силно замърсени помещения.
 • Почистване на кръв, урина и фекалии.
 • Отводняване на мазета и апартаменти.
 • Почистване и извозване след наводнение или животни.

Работя бързо и качествено. Доверете ми се за най-тежката работа. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 и работя в София и областта.

Често задавани въпроси – 4 стъпки със Златко за почистване след котки

Колко време отнема почистването след котки?

Времето за почистване зависи от големината на помещението и количеството замърсявания. Обикновено отнема между два и четири часа. Работя бързо и ефективно. Важно е да ми се обадите предварително.

Какви препарати използвате за почистване?

Използвам специални препарати за дезинфекция и премахване на миризми. Те са безопасни за хора и животни. Работя само с качествени продукти. Винаги съм наясно какво е най-добро за помещението.

Каква е цената за почистване след котки?

Цената зависи от големината на помещението и степента на замърсяване. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен за конкретна оферта.