Продължете към съдържанието

4 стъпки със Златко за почистване на мази

С 4 стъпки със Златко за почистване на мази, вие получавате професионално обслужване и бързо решение за всякакви мръсотии. Извозвам всички боклуци. Аз, Златко Чистя, работя със страст и винаги съм на разположение да помогна. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен!

4 стъпки със Златко за почистване на мази

Услугите ми свързани с почистване на мази

  1. Изнасяне на боклуци и отпадъци. Всичко ненужно се изнася бързо и безопасно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  2. Дезинфекция на помещенията. Използвам само качествени препарати, за да премахна всякакви бактерии и вируси.
  3. Почистване след ремонт или строеж. Всички остатъци от строителството се почистват старателно.
  4. Извозване до сметище. Всички отпадъци се извозват законно. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Успешно почистено мазе с трудности

С шурата и баджанака почистихме мазе пълно с боклуци, фекалии и урина. Работихме здраво и всичко изнесохме пеша. В края, клиентът беше много доволен. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат 4 стъпки със Златко за почистване на мази, могат да се чувстват сигурни. Аз работя не сам, а с помощници, когато е нужно. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Всичко ненужно се изнася бързо и безопасно.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Всички мръсотии се почистват и дезинфекцират.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Премахване на всякакви мръсотии и бактерии.
  • Почистване и извозване след пожар. Всички изгорели материали се почистват и извозват.
  • Почистване на мазета и тавани. Изнасяне на всякакви ненужни вещи и отпадъци.

Предлагам още услуги като почистване на наследствени имоти, апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции и товаря всичко до сметището. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почистване на кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение, пожар или животни. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 – работя в София и областта. Айловиу гриин София – работя за зелена София.

Често задавани въпроси – 4 стъпки със Златко за почистване на мази

Какви услуги включва 4 стъпки със Златко за почистване на мази?

Аз предлагам изнасяне на боклуци, дезинфекция, почистване след ремонт, извозване до сметище и почистване на мазета и тавани. Всички услуги са бързи и качествени. Работя със страст и грижа. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Колко струва почистването на мазе?

Цената зависи от обема на работа. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Винаги правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Свържете се с мен на 0887 924 184 за повече информация. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Какво е необходимо за започване на почистване?

Трябва да се свържете с мен, Златко Чистя, за оглед и оценка. Ползвам добри препарати за дезинфекция и нови чували. Работя с работно облекло и бусове за боклук. Работим аз дядо и шурата. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.