Продължете към съдържанието

4 стъпки със Златко за почистване на клошарско жилище

4 стъпки със Златко за почистване на клошарско жилище в София е най-доброто решение за вас! Аз съм Златко от Chistya.com и ще ви помогна да се отървете от всякакви боклуци. Работя с ентусиазъм и гарантирам, че ще останете доволни. Бъдете благословени Софиянци!

4 стъпки със Златко за почистване на клошарско жилище

4-те стъпки на Златко за почистване на клошарско жилище

  1. Извозване на боклук. С мен ще се освободите от всякакви боклуци. Няма да ползвам асансьор и ще демонтирам мебелите, ако е нужно. Ползвам бусове и камиони.
  2. Дезинфекция. Дезинфекцирам с най-добрите препарати. Почиствам урина, фекалии и кръв. Сигурен съм, че ще останете доволни.
  3. Почистване след пожар. Справям се с мръсотията след пожар. Почиствам с работно облекло и ползвам само качествени препарати. Айловиу гриин София!
  4. Почистване на мазета и тавани. Изчиствам мазета и тавани от всякакви боклуци. Няма значение колко са замърсени. Бъдете живи и здрави.

История за успешно почистване

Миналата седмица с шурата и баджанака почистихме едно жилище в София. Всичко беше покрито с фекалии и урина. Носихме всичко пеша до камиона. Клиентът беше изключително доволен. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат 4 стъпки със Златко за почистване на клошарско жилище са в сигурни ръце. Работя със страст работата си и гарантирам, че ще останете доволни. Имайте вяра в мен шурата и баджанака.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Изчиствам апартаменти от всякакви боклуци. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
  • Почистване след птици. Почиствам след птици с най-добрите препарати. Демонтираме ако е нужно.
  • Почистване и извозване след наводнение. Ако е наводнено, аз ще го почистя и извозя. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
  • Почистване на гаражи и дворове. Справям се с всякакви боклуци в гаражи и дворове. Работя с екип, когато е нужно.
  • Професионална дезинфекция. Дезинфекцирам помещения със силни замърсявания. Работя с висококачествени препарати и чували за боклук. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Освен тези услуги, предлагам и други: почистване на наследствени имоти, почистване на къщи, демонтиране на мебели и конструкции, товарене и извозване до сметище, отводняване на мазета и апартаменти, почистване след смърт и т.н. Доверете ми се за почистване след смърт и на най-тежката работа.

Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен! Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 работя в София и областта.

Често задавани въпроси – 4 стъпки със Златко за почистване на клошарско жилище

Какво включва услугата почистване на клошарско жилище?

Аз предлагам извозване на боклуци, дезинфекция, почистване след пожар, отводняване и още много. Работя с висококачествени препарати и чували. Работя бързо и ефективно, за да останете доволни. Ползвам само най-доброто оборудване за работа.

Колко струва почистването на клошарско жилище?

Цената зависи от големината и замърсеността на помещението. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за почистване на апартамент. Можете да разчитате на добра цена и професионализъм. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Колко време отнема почистването?

Времето зависи от замърсеността и големината на помещението. Аз работя бързо и ефективно, за да ви улесня. Винаги ползвам подходящо оборудване и препарати. Имайте вяра в мен шурата и баджанака.