Продължете към съдържанието

4 стъпки със Златко за почистване на клони

Аз съм Златко и това се моите стъпки за почистване на дворове и клони в София. Тук съм, за да ви помогна. Работя със страст и професионализъм. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

4 стъпки със Златко за почистване на клони

Услугите ми свързани с почистване на клони

  1. Почистване на клони. Аз и екипът ми премахваме клони от вашите дворове и градини. Всичко се извозва законно и безопасно.
  2. Извозване на отпадъци. Събирам и извозвам отпадъците бързо и ефективно. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  3. Сортиране на материали. Със Златко всичко се сортира правилно, за да се намали замърсяването.
  4. Подрязване на храсти. Подрязваме храсти и дървета, за да изглеждат вашите градини красиви. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  5. Извозване на големи предмети. Изнасяме и извозваме големи предмети и мебели.

История на успешен обект

Работих аз, шурата и баджанака на един голям двор в София. Имаше много клони, смесени с фекалии и урина. Беше тежка работа, но се справихме отлично. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. Изнесохме всичко пеша, защото нямаше достъп с камиона. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат почистване на клони са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Работя с екип от опитни хора. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек. Използвайте ме за най-тежката работа.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Почиствам и извозвам всичко ненужно.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Обработвам помещенията със специални препарати.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам отпадъците и дезинфекцирам.
  • Почистване и извозване след пожар. Премахвам изгорелите предмети и почиствам помещенията.
  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам и извозвам натрупаните боклуци.

Аз съм Златко и предлагам още услуги. По чистене на наследствени имоти, апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели и конструкции, товаря и извозвам до сметище. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения. Почиствам кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, почиствам и извозвам след наводнение и пожар.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Често задавани въпроси – 4 стъпки със Златко за почистване на клони

Какви услуги предлагаш за почистване клони?

Аз предлагам премахване и извозване на клони, подрязване на храсти и дървета, сортиране на материали и изнасяне на големи предмети. Работя с екип от опитни хора. Използвам бусове и камиони за извозване. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Колко струват услугите?

Цените зависят от обема работа. Предлагам отстъпки от 50 на 100 за почистване на апартаменти. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен за конкретна оферта. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Какво правиш със събраните клони и отпадъци?

Аз сортирам и извозвам всичко до законни сметища. Не използвам асансьор и всичко се изнася на ръце. Работя със страст и грижа за околната среда. Айловиу гриин София – работя за зелена София.