Продължете към съдържанието

4 стъпки със Златко за почистване на имот

С мен, “Златко Чистя от Chistya.com”, можете да се чувствате в сигурни ръце! 4 стъпки със Златко за почистване на имот ще ви помогнат да поддържате дома си в ред. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен! Свържете се с мен на 0887 924 184. Айловиу гриин София – работя за зелена София!

4 стъпки със Златко за почистване на имот

Услугите ми свързани с 4 стъпки със Златко за почистване на имот

  1. Извозване на боклук. Изнасям всички отпадъци от апартамента ви, като използвам чували и камиони. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години!
  2. Почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещенията след клошари, като използвам силни препарати. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  3. Почистване след пожар. Изнасям овъглени и изгорели вещи, като използвам бусове и камиони за боклук. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
  4. Почистване на мазета и тавани. Изнасям всичко от мазета и тавани, без да използвам асансьор. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  5. Дезинфекция след животни. Почиствам и дезинфекцирам помещенията след животни, като използвам подходящи препарати. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Поредният успешен обект: Трудна мисия изпълнена

Работихме аз, шурата и баджанака в стар апартамент пълен с мизерия. Боклуците бяха примесени с фекалии и урина. Всичко изнесохме пеша, защото нямаше асансьор. Накрая всичко беше чисто, а клиентът беше доволен. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент!

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат 4 стъпки със Златко за почистване на имот, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Работя с екип, когато е необходимо. Имайте вяра в мен, шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас!

Допълнителни услуги на ваше разположение

  1. Изпразване на апартаменти с боклук. Изнасям всичко, без да използвам асансьор, и го товаря на камион.
  2. Почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещенията след клошари с добри препарати.
  3. Почистване на мазета и тавани. Изнасям всички отпадъци от мазета и тавани и ги извозвам.
  4. Почистване след пожар. Изнасям овъглени и изгорели вещи и почиствам мястото.
  5. Дезинфекция след животни. Почиствам и дезинфекцирам помещенията след животни с подходящи препарати.

Аз предлагам и други услуги като почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели и конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам и кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение или пожар. Доверете ми се за почистване след смърт.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Често задавани въпроси – 4 стъпки със Златко за почистване на имот

Какви услуги предлагате със Златко за почистване на имот?

Предлагам почистване след клошари, почистване на мазета и тавани, извозване на боклук, дезинфекция след животни и почистване след пожар. Работя бързо и ефективно. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Винаги се стремя да предоставя най-доброто обслужване.

Каква е цената за почистване?

Цената започва от 50 на 100 за почистване на апартамент. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Предлагам отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. Свържете се с мен за конкретна оферта.

Колко време отнема почистването?

Времето зависи от големината и състоянието на имота. Обикновено отнема от няколко часа до цял ден. Работя с бързина и старание, за да приключа възможно най-скоро. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Работя и с екип, когато е нужно.