Продължете към съдържанието

Проект на Златко за освобождаване на пространство в таван

Златко има проект за освобождаване на пространство във вашия таван таван! Аз, Златко Чистя от Chistya.com, работя със страст и желание и почиствам до основи апартаменти, къщи, мазета, тавани и т.н. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен. Работя в София и областта, свържете се с мен на телефон 0887 924 184.

Проект на Златко за освобождаване на пространство в таван

Услугите ми свързани с “Проект на Златко за освобождаване на пространство в таван“

 1. Почистване на тавани. Аз и моите помощници изнасяме всички ненужни вещи. Почистваме старателно, за да остане таванът ви празен и готов за ново ползване. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Извозване на боклук. Събираме и извозваме всякакъв боклук. Ползваме бусове и камиони, за да освободим тавана ви. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
 3. Демонтаж на стари конструкции. Разглобяваме стари мебели и други конструкции. Ако има нужда, разбиваме и демонтираме всичко ненужно. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 4. Професионална дезинфекция. Ползваме добри препарати за дезинфекция. Почистваме след клошари и други замърсявания. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 5. Изнасяне на тежки предмети. Ако имате тежки вещи, не се тревожете! С мен работи и шурата, ще изнесем всичко на ръце, без да ползваме асансьор. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Успешен проект: изчистване на таван със Златко

Наскоро завършихме проект за освобождаване на пространство в таван в един стар блок. С мен работиха шурата и баджанака. Таванът беше затрупан с боклуци и фекалии. Изнесохме всичко пеша и почистихме до блясък. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Когато поръчате Проект на Златко за освобождаване на пространство в таван, можете да сте спокойни. Аз съм тук, за да ви помогна. Работя с помощници, когато е нужно. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Почистваме и извозваме всички ненужни вещи от апартаменти.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Почистваме след замърсявания от клошари с качествени препарати.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Премахваме всички замърсявания от птици и дезинфекцираме.
 • Почистване и извозване след пожар. Почистваме и извозваме всички останки след пожар.
 • Почистване на мазета и тавани. Почистваме и освобождаваме всички видове мазета и тавани.

Работя с нови чували, използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии и мизерни апартаменти. Освен тези услуги предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове.
 • Демонтаж на мебели и конструкции.
 • Извозване до сметище за боклук.
 • Професионална дезинфекция на силно замърсени помещения.
 • Почистване на кръв, урина и фекалии.
 • Отводняване на мазета и апартаменти.
 • Почистване и извозване след наводнение и пожар.

Свържете се с мен на телефон 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Често задавани въпроси – Проект на Златко за освобождаване на пространство в таван

Как работите по почистването на тавана?

Работя със страст и желание. Първо, преглеждаме всичко на тавана. После събираме и изнасяме всички боклуци. Използвам бусове и камиони за извозване. Работя със шурата и баджанака, когато е нужно.

Колко време отнема почистването?

Времето зависи от големината на тавана и количеството боклук. Обикновено отнема няколко часа до един ден. Работя бързо и ефективно. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Какви са цените за услугата?

Цените започват от 50 на 100 за почистване на апартамент. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Свържете се с мен за точна оферта на телефон 0887 924 184.