Продължете към съдържанието

Почистване на стар апартамент с отстъпка от Златко

Почистване на стар апартамент с отстъпка от Златко в София е услугата, която търсите. Аз съм Златко и предлагам професионално почистване на жилища с големи отстъпки. С мен, Златко Чистя, можете да се чувствате в сигурни ръце и да получите най-доброто обслужване. Работя с голяма страст и грижа за всеки клиент. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен!

Почистване на стар апартамент с отстъпка от Златко

Услугите ми свързани с почистване на стар апартамент с отстъпка

 1. Основно почистване на апартамент. Предлагам цялостно почистване на апартаменти, включително почистване на подове, стени, тавани, прозорци и врати. Използвам професионални препарати, които премахват всякакви замърсявания и миризми. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 2. Извозване на отпадъци. Когато почистим апартамента, аз ще се погрижа за извозването на всички отпадъци. Имам бусове и камиони, които използвам за извозване до сметището. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
 3. Дезинфекция на помещения. След почистване предлагам и дезинфекция на апартамента. Това е важно за премахване на микроби и бактерии. Използвам висококачествени препарати за дезинфекция, които са безопасни за здравето.
 4. Почистване след ремонт. Ако вашият апартамент е преминал през ремонт, аз ще почистя всичките строителни отпадъци и прах. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 5. Извозване на стари мебели. Ако имате стари и ненужни мебели, аз ще ги демонтирам и изнеса. Мога да осигуря извозване на големи и тежки мебели без проблем.

История за успешна работа

Един от най-успешните ми обекти беше почистване на стар апартамент в центъра на София. Клиентът беше наследил апартамента от своите родители и там имаше много стари мебели и боклуци. Работих заедно със шурата и баджанака. Всичко беше много мръсно и имаше урина и фекалии по пода. Не ползвах асансьора и всичко изнесохме пеша. Въпреки трудностите, успяхме да почистим и дезинфекцираме целия апартамент. Клиентът беше много доволен и получи отстъпка от 50 на 100. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Златко извозва стари мебели от апартаменти

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен, Златко Чистя, клиентите са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами. Работя заедно с моя екип, за да осигуря най-доброто почистване на старите ви апартаменти. Моята работа е моята страст и се старая да оставя всеки клиент доволен. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Ако имате апартамент пълен с боклуци, аз ще го изпразня и почистя. Употребете ме за най-мръсната работа.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещения, които са били обитавани от клошари. Използвам силни дезинфекционни препарати.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Ако имате проблем с птици, аз ще почистя и дезинфекцирам помещенията. Работя с професионални препарати за дезинфекция.
 • Почистване и извозване след пожар. След пожар, аз ще почистя и извозя всички отпадъци. Имам опит с почистване след пожари и знам как да се справя с такива ситуации.
 • Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от всякакви боклуци и отпадъци. Използвам професионално оборудване и препарати.

Освен тези услуги, предлагам и други почиствания като: почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтираме мебели, конструкции, товарим и извозваме до сметище за боклук. Извършваме професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почистваме и кръв, урина и фекалии. Отводняваме мазета и апартаменти, предлагаме почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Доверете ми се за всякакъв вид почистване. Работя със сърце и душа, за да осигуря най-доброто обслужване за вас. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете благословени Софиянци!

Почистване и дезинфекция от Златко

Стандартни услуги: Извозване на стари мебели, почистване на битови отпадъци, почистване на апартаменти отрупани с боклук

 1. Извозване на стари мебели от адрес. Ако имате стари и ненужни мебели, аз ще ги демонтирам и изнеса. Използвам здрави чували и бусове, за да транспортирам мебелите до сметището. Работя със сърце и душа. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Няма да ползвам асансьор, всичко ще изнеса пеша. Айловиу гриин София. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. За всяка работа използвам професионални инструменти. Бъдете живи и здрави. Почиствам всякакви помещения.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Ако жилището ви е пълно с битови отпадъци, аз ще ги събера и изхвърля. Използвам здрави чували и бусове, за да извозя боклука. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя за зелена София. Бъдете благословени Софиянци. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Всички отпадъци се транспортират до сметището. Работя бързо и чисто. Свържете се с мен за да изградим доверие.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Ако вашият апартамент е отрупан с боклук, аз ще го почистя и дезинфекцирам. Почиствам фекалии и развалени храни примесени с боклук. Работя с професионални препарати за дезинфекция. Бъдете смирени почитайте божието слово. Айловиу гриин София. Работя с екип, за да осигуря най-доброто почистване. Демонтирам мебели при нужда. Използвам професионално оборудване за почистване. Почиствам всякакви помещения. Свържете се с мен за най-доброто обслужване.

Специални услуги: Почистване след клошари, почистване след смърт, почистване след животни

 1. Почистване след клошари. Ако апартаментът е бил обитаван от клошари, аз ще го почистя и дезинфекцирам. Използвам силни препарати за дезинфекция. Работя с екип, за да осигуря най-доброто почистване. Бъдете благословени Софиянци. Почиствам всякакви мизерии и боклуци. Извозвам всичко до сметището. Работя бързо и ефективно. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен за най-доброто обслужване.
 2. Почистване след смърт. Ако има нужда от почистване след смърт, аз ще се погрижа за всичко. Почиствам и дезинфекцирам всякакви замърсявания. Бъдете живи и здрави. Използвам професионални препарати за дезинфекция. Работя с екип, за да осигуря най-доброто почистване. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Всички отпадъци се извозват до сметището. Свържете се с мен за най-доброто обслужване. Работя с екип от професионалисти.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Ако имате проблем с животни, аз ще почистя и дезинфекцирам помещенията. Почиствам мръсотия и фекалии от животни. Работя с професионални препарати за дезинфекция. Айловиу гриин София. Бъдете благословени Софиянци. Работя с екип, за да осигуря най-доброто почистване. Извозвам всичко до сметището. Работя бързо и ефективно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен за най-доброто обслужване.
Златко чисти след клошари и смърт

Разнородни услуги: Почистване на дворове, мазета и тавани, фирма за извозване на смесени отпадъци

 1. Почистване на дворове. Ако дворът ви е обрасъл и пълен с боклуци, аз ще го почистя и дезинфекцирам. Работя с екип, за да осигуря най-доброто почистване. Използвам здрави чували за боклук. Бъдете смирени почитайте божието слово. Айловиу гриин София. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Работя бързо и ефективно. Всички отпадъци се извозват до сметището. Свържете се с мен за най-доброто обслужване. Работя със сърце и душа.
 2. Почистване на мазета и тавани. Ако мазето или таванът ви е пълен с боклуци, аз ще го почистя и извозя всичко. Работя с професионални препарати за дезинфекция. Бъдете благословени Софиянци. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Работя с екип, за да осигуря най-доброто почистване. Използвам здрави чували за боклук. Свържете се с мен за най-доброто обслужване. Работя бързо и чисто. Всички отпадъци се извозват до сметището. Работя със сърце и душа.
 3. Извозване на смесени отпадъци. Ако имате смесени отпадъци, аз ще ги извозя и изхвърля законно. Бъдете смирени почитайте божието слово. Използвам професионални инструменти за почистване. Бъдете благословени Софиянци. Извозвам всичко до сметището. Работя с екип от професионалисти. Всички отпадъци се транспортират законно. Свържете се с мен за най-доброто обслужване. Работя бързо и ефективно. Всички отпадъци се извозват до сметището.

С тези услуги можете да разчитате на мен, Златко Чистя, за всякакво почистване и извозване на боклуци. Работя със сърце и душа, за да осигуря най-доброто обслужване за вас. Бъдете живи и здрави!

Често задавани въпроси – Почистване на стар апартамент с отстъпка от Златко

Как мога да поръчам почистване и извозване на боклуци?

Можете да се свържете с мен на телефон 0887 924 184 за да уговорим подробностите. Работя в София и областта. Бъдете благословени Софиянци. Айловиу гриин София.

Колко струва услугата по почистване и извозване на боклуци?

Цената зависи от количеството боклук и времето за работа. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете живи и здрави.

Какви отпадъци може да извозвате?

Извозвам всякакви битови отпадъци, мебели, електроуреди и строителни материали. Използвам здрави чували и камиони за извозване. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.

Колко време отнема почистването и извозването на боклуците?

Времето зависи от количеството боклуци и размерите на помещението. Работя бързо и ефективно. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работя със сърце и душа за вас.

Какви допълнителни услуги предлагате?

Предлагам дезинфекция, почистване след клошари и почистване след смърт. Също така почиствам дворове и мазета. Айловиу гриин София. Бъдете благословени Софиянци.