Продължете към съдържанието

Почистване на стара къща – 50% за покъщнина и мебели

Почистване на стара къща – 50% за покъщнина и мебели в София е услуга, която предлагам със страст и внимание към детайлите. Аз съм Златко Чистя от Chistya.com, и с моето семейство сме готови да се справим с всякакви мръсотии и боклуци във вашата стара къща или апартамент. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен!

Почистване на стара къща - 50% за покъщнина и мебели в София

Услугите ми свързани с почистване на стара къща – 50% за покъщнина и мебели

 1. Почистване на стари мебели и покъщнина. Извозваме и чистим всички стари мебели и покъщнина от къщата. Нищо не остава зад гърба ни. Работя със Златко и екип, за да направим къщата ви чиста. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години!
 2. Почистване на прах и мръсотия. Всичко, което е натрупано през годините – прах, паяжини, мръсотия, се почиства внимателно и основно. Няма място за пропуски. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 3. Почистване след ремонти. След като ремонтите са приключили, аз ще се погрижа за всички отпадъци и ще върна чистотата в къщата ви. Работим аз, шурата и баджанака – употребете нашите услуги.
 4. Почистване на подови настилки. Почистваме и полиране на всички подови настилки, независимо дали са дървени, каменни или ламинат. Всичко ще изглежда като ново. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 5. Изхвърляне на боклуци. Всички боклуци се изхвърлят по законен начин, използвайки подходящи методи за рециклиране и извозване. Имайте вяра в мен, шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

История за успешен обект

Преди време получих поръчка за почистване на стара къща в центъра на София. Къщата беше изоставена от години и вътре имаше натрупани боклуци, мебели и мръсотия. Работихме аз, шурата и баджанака. Всичко се налагаше да се изнася пеша, защото нямаше достъп за камион до входа на къщата. Боклуците бяха примесени с фекалии и урина, но успяхме да се справим. Всичко беше почистено и изхвърлено. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Услугите на Злати за Почистване на стара къща - 50% за покъщнина и мебели

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Аз съм тук, за да ви помогна с Почистване на стара къща – 50% за покъщнина и мебели. Вие сте в сигурни ръце. Не съм сам и вие не сте сами! Моята цел е да направя живота ви по-лесен и да ви осигуря чиста къща. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

Изпразване на апартаменти с боклук. Извършвам цялостно изпразване на апартаменти, като изхвърлям всички ненужни вещи и боклуци. Всичко става бързо и ефективно.

Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещения, които са били използвани от клошари. Премахвам всички миризми и мръсотии.

Дезинфекция и почистване след птици. Ако имате проблем с птици, аз ще почистя и дезинфекцирам всички замърсени места.

Почистване и извозване след пожар. След пожар, почиствам и извозвам всички изгорели материали и възстановявам чистотата на помещенията.

Почистване на мазета и тавани. Извършвам цялостно почистване на мазета и тавани, като премахвам всички ненужни вещи и боклуци.

Освен тези услуги предлагам и други: почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтираме мебели и конструкции, товарим и извозваме до сметище за боклук. Извършваме професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почистваме и кръв, урина и фекалии. Отводняваме мазета и апартаменти, предлагаме почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 работя в София и областта. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен!

Почистване на стара къща - 50% за покъщнина и мебели със Златко

Основни услуги по извозване и почистване

 1. Извозване на стари мебели от адрес. Аз, Златко Чистя, предлагам извозване на стари мебели от вашия адрес. Товаря камиона със здрави чували и транспортирам до депо за боклук. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен! Използвам подходящи методи за да няма щети на вашите помещения. Демонтираме и изнасяме големи мебели без проблем. Няма нищо твърде тежко за нас. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Моята цел е да помогна с професионално отношение и бърза реакция. Винаги оставям помещенията чисти и без боклук.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Аз ще почистя вашето жилище от всякакви битови отпадъци. Слагам всичко в здрави чували и товаря камиона. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя със сърце и душа за вашето удобство. Премахвам всякакъв вид боклуци, без значение от количеството. Бъдете живи и здрави – работя за вас! Използвам само качествени препарати за дезинфекция. Не оставям нищо след себе си. Всичко е законно и еко ориентирано.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Аз съм вашият човек за почистване на апартамент отрупан с боклук. Товаря и извозвам всичко до депо за боклук. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Работя бързо и ефективно. Премахвам всички неприятни миризми и замърсявания. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Работя с работно облекло и използвам подходящи препарати. Демонтирам и изнасям големи мебели. Моят екип е винаги готов за най-тежката работа.

Специализирани услуги по почистване

 1. Почистване след клошари. Предлагам специализирано почистване след клошари. Използвам силни препарати за дезинфекция и почистване. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен! Премахвам всички миризми и мръсотии. Изхвърлям всичко по законен начин. Работя с внимателност и уважение към вашето имущество. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Работя с опит и професионализъм. Бъдете живи и здрави. Не оставям нищо зад себе си.
 2. Почистване след смърт. Почиствам и дезинфекцирам помещения след смърт. Използвам силни препарати за дезинфекция. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Премахвам всички следи от замърсявания и неприятни миризми. Работя с дискретност и уважение към близките. Товаря и извозвам всичко до депо за боклук. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Работя бързо и ефективно. Демонтирам и изнасям големи мебели. Работя със сърце и душа.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Почиствам и дезинфекцирам след гълъби, котки и кучета. Използвам подходящи препарати за премахване на миризми. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Работя внимателно и с уважение към вашето имущество. Товаря и извозвам всички отпадъци до депо за боклук. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работя бързо и ефективно. Премахвам всички замърсявания и неприятни миризми. Работя с опит и професионализъм. Моята цел е да помогна с професионално отношение.
Разчитайте на Златко за Почистване на стара къща - 50% за покъщнина и мебели

Разнообразни услуги по почистване и извозване

 1. Почистване на дворове. Аз предлагам почистване на дворове от всякакви отпадъци. Товаря и извозвам всичко до депо за боклук. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен! Премахвам всички замърсявания и нежелани предмети. Работя с внимание и професионализъм. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Работя бързо и ефективно. Използвам подходящи препарати за дезинфекция. Работя с опит и професионализъм. Моята цел е да помогна с професионално отношение.
 2. Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от всякакви отпадъци. Товаря и извозвам всичко до депо за боклук. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Премахвам всички замърсявания и нежелани предмети. Работя бързо и ефективно. Бъдете живи и здрави. Използвам подходящи препарати за дезинфекция. Работя с опит и професионализъм. Работя с внимание и професионализъм. Моята цел е да помогна с професионално отношение.
 3. Фирма за извозване на смесени отпадъци. Аз съм вашият човек за извозване на смесени отпадъци. Товаря и извозвам всичко до депо за боклук. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Премахвам всички замърсявания и нежелани предмети. Работя бързо и ефективно. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Използвам подходящи препарати за дезинфекция. Работя с опит и професионализъм. Работя с внимание и професионализъм. Моята цел е да помогна с професионално отношение.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 работя в София и областта. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен!

Често задавани въпроси – Почистване на стара къща – 50% за покъщнина и мебели

Как мога да поръчам услуга за извозване на отпадъци в София?

Свържете се с мен, Златко Чистя, на телефон 0887 924 184 и ще уговорим всичко. Бъдете благословени Софиянци. Работя в София и областта. Айловиу гриин София.

Какви видове отпадъци извозваш?

Извозвам всякакви битови отпадъци, стари мебели и строителни материали. Товаря всичко в здрави чували. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Работя бързо и ефективно.

Колко струва услугата за извозване на отпадъци?

Цените започват от 50% отстъпка за първото почистване. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя честно и с уважение. Бъдете живи и здрави.

Използваш ли дезинфектанти при почистване?

Да, използвам силни дезинфектанти за да премахна всички миризми и бактерии. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Работя внимателно и професионално. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.

Какво правиш със събраните отпадъци?

Извозвам всичко до депо за боклук и рециклиране. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работя с опит и професионализъм. Моята цел е да помогна с професионално отношение.