Продължете към съдържанието

Почистване на мазе и таван минус 50% отбив от Златко

Почистване на мазе и таван минус 50% отбив от Златко е услугата, която предлагам в София. Бъдете благословени Софиянци, аз съм Златко от Chistya.com и съм тук, за да ви помогна с почистването на вашите мазета и тавани. Изнасям всички боклуци и ненужни мебели. С моята услуга, вие ще получите професионално почистване и 50% отбив от цената.

Почистване на мазе и таван минус 50% отбив от Златко

Услугите на Златко свързани с почистване на мазе и таван минус 50% отбив

 1. Почистване на мазе. Почиствам всичко в мазето. От боклуци до стари мебели и уреди. Всичко се изнася и изхвърля законно. Бъдете смирени почитайте божието слово.
 2. Почистване на таван. Таванът ви е пълен с ненужни неща? Аз ще го изчистя бързо и ефективно. Всичко ще бъде изнесено и извозено. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 3. Извозване на боклуци. Всички боклуци се извозват до лицензирани сметища. Бъдете добри хора и ме уважавайте.
 4. Дезинфекция. Почиствам и дезинфекцирам след клошари или животни. Работя със специални препарати.
 5. Демонтаж на стари конструкции. Разглобявам стари рафтове и мебели, които вече не са ви нужни. Бъдете живи и здрави.

Успешно почистване на таван в центъра на София

Един ден получих обаждане от клиент, който имаше нужда от почистване на таван. Работим аз, шурата и баджанака. Таванът беше пълен с боклуци, стари мебели и имаше много мизерия. Имаше и фекалии и урина от клошари, които са се подслонявали там.

Започнахме с изнасяне на всички боклуци пеша. Тъй като таванът беше в стар блок без асансьор, трябваше да изнесем всичко по стълбите. Работихме усилено и накрая клиентът остана много доволен. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Клиентът беше впечатлен и ми благодари за отличната работа. Бъдете благословени Софиянци.

Почистване на мазе и таван минус 50% отбив от Златко

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които търсят Почистване на мазе и таван минус 50% отбив от Златко, могат да разчитат на мен. Аз съм тук, за да ви помогна и да се справя с най-тежките задачи. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.

Допълнителни услуги на ваше разположение

Освен почистване на мазета и тавани, предлагам и други услуги:

 1. Изпразване на апартаменти с боклук. Премахвам всички ненужни неща от апартамента ви. Използвайте ме за най-тежката работа.
 2. Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам след като клошари са живели в апартамента. Работя с най-добрите препарати.
 3. Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам всички следи от птици и дезинфекцирам помещението. Бъдете смирени почитайте божието слово.
 4. Почистване и извозване след пожар. Почиствам и извозвам всички следи от пожар. Имайте вяра в мен шурата и баджанака.
 5. Отводняване на мазета и апартаменти. Помагам при наводнения, като отводнявам и почиствам помещението. Аз съм екологично чиста личност.

Професионализъм и гаранция за качество

Освен тези услуги, предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на апартаменти.
 • Почистване на къщи.
 • Почистване на гаражи.
 • Почистване на дворове.
 • Демонтаж на мебели и конструкции.
 • Товарене и извозване до сметище.
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения.
 • Почистване на кръв, урина и фекалии.
 • Почистване и извозване след наводнение.
 • Почистване и извозване след пожар.
 • Почистване след животни.

Свържете се с мен, Златко Чистя от Chistya.com, на телефон 0887 924 184 за всякакви въпроси и заявки. Работя в София и областта. Разчитайте на мен за професионализъм и качество. Бъдете благословени Софиянци и използвайте услугите ми с удоволствие.

Почистване на мазе и таван минус 50% отбив от Златко в София

Стандартни услуги по извозване и почистване от Златко Чистя

 1. Извозване на стари мебели от адрес. Ако имате стари мебели, които искате да изхвърлите, обадете ми се. Транспортирам всичко до сметището. Бъдете благословени Софиянци. Товаря всичко внимателно и бързо. Демонтирам мебели, ако е нужно. Използвам здрави чували за боклука. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Работя с буса или камиона. Извозвам всичко законно и чисто. Свържете се с мен и ще получите 50% отбив.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Ако имате много боклуци в жилището, аз съм тук. Почиствам всичко и го извозвам до сметището. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя с препарати за дезинфекция. Товаря боклуците в здрави чували. Бъдете живи и здрави. Демонтирам стари мебели. Извозвам боклуците бързо и чисто. Правя всичко с усмивка и старание. Айловиу гриин София.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Ако апартаментът ви е пълен с боклуци, аз съм тук да помогна. Почиствам и извозвам всичко до сметището. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работя с препарати за дезинфекция. Демонтирам стари мебели. Товаря всичко в здрави чували. Работя с буса или камиона. Почиствам бързо и ефективно. Разчитайте на мен и ще получите 50% отбив. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.

Специални услуги по почистване и дезинфекция от Златко Чистя

 1. Почистване след клошари. Ако в жилището ви са живели клошари, аз почиствам всичко. Дезинфекцирам и извозвам боклуците до сметището. Бъдете благословени Софиянци. Работя с добри препарати. Товаря всичко в здрави чували. Демонтирам стари мебели. Извозвам боклуците законно. Почиствам бързо и чисто. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Свържете се с мен и ще получите 50% отбив.
 2. Почистване след смърт. Ако имате нужда от почистване след смърт, аз съм тук да помогна. Почиствам и дезинфекцирам всичко. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Работя с добри препарати. Товаря боклуците в здрави чували. Демонтирам стари мебели. Извозвам боклуците до сметището. Почиствам бързо и чисто. Айловиу гриин София. Бъдете живи и здрави.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Ако имате проблеми с боклуци от животни, аз съм тук да помогна. Почиствам и дезинфекцирам всичко. Бъдете благословени Софиянци. Работя с добри препарати. Товаря боклуците в здрави чували. Демонтирам стари мебели. Извозвам боклуците до сметището. Почиствам бързо и чисто. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Свържете се с мен и ще получите 50% отбив.
Най-доброто Почистване на мазе и таван минус 50% отбив от Златко

Разнородни услуги по почистване и извозване от Златко Чистя

 1. Почистване на дворове. Ако имате двор, който е пълен с боклуци, аз съм тук да помогна. Почиствам и извозвам всичко до сметището. Бъдете благословени Софиянци. Работя с добри препарати. Товаря боклуците в здрави чували. Демонтирам стари конструкции. Извозвам боклуците законно. Почиствам бързо и чисто. Бъдете смирени почитайте божието слово. Свържете се с мен и ще получите 50% отбив.
 2. Почистване на мазета и тавани. Ако имате мазе или таван, който е пълен с боклуци, аз съм тук да помогна. Почиствам и извозвам всичко до сметището. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Работя с добри препарати. Товаря боклуците в здрави чували. Демонтирам стари мебели. Извозвам боклуците законно. Почиствам бързо и чисто. Айловиу гриин София. Свържете се с мен и ще получите 50% отбив.
 3. Фирма за извозване на смесени отпадъци. Ако имате нужда от извозване на смесени отпадъци, аз съм тук да помогна. Извозвам всичко до сметището. Бъдете благословени Софиянци. Работя с буса или камиона. Товаря всичко в здрави чували. Демонтирам стари мебели. Извозвам боклуците законно. Почиствам бързо и чисто. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Свържете се с мен и ще получите 50% отбив.

С мен, Златко Чистя, можете да се чувствате в сигурни ръце. Моите услуги са от сърце и душа. Свържете се с мен да изградим доверие. Най-накрая ще останете доволни от мен. Аз съм екологично чиста личност. Разчитайте на това че съм честен с вас. Използвайте ме за най-тежката работа. Употребете ме за най-мръсната работа. Извикайте ме да почистя фекалиите. Доверете ми се за почистване след смърт.

Често задавани въпроси – Почистване на мазе и таван минус 50% отбив от Златко

Как мога да заявя услугата ти за извозване на отпадъци?

Свържете се с мен, Златко Чистя, на телефон 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете благословени Софиянци. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Колко време отнема извозването на боклуците?

Времето зависи от количеството отпадъци и достъпа до тях. Работя бързо и ефективно. Айловиу гриин София. Бъдете живи и здрави.

Какви отпадъци извозвате?

Извозвам всякакви битови отпадъци, стари мебели и строителни материали. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Работя с добри препарати и здрави чували. Почиствам всичко до сметището.

Колко струват услугите ви?

Цените зависят от количеството отпадъци и трудността на работата. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Свържете се с мен за точна оферта.

Какво включва почистването след клошари?

Почиствам и дезинфекцирам мястото с добри препарати. Извозвам всички боклуци до сметището. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работя бързо и чисто, за да ви осигуря комфорт.