Продължете към съдържанието

Почистване на мазе с 50% отстъпка от Златко и бригада

Почистване на мазе с 50% отстъпка от Златко и бригада! Тук съм да ви помогна. Работя в София и областта и съм готов да ви предоставя най-добрите услуги за почистване. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен и на моята бригада за всичко свързано с почистването и дезинфекцията на мазета. Аз и моята бригада ще ви помогнем да се отървете от ненужните неща бързо и лесно. С моята работа ще сте доволни и ще видите разликата веднага. Айловиу гриин София – работя за зелена София и ще направя всичко възможно да ви помогна.

Почистване на мазе с 50% отстъпка от Златко и бригада

Услугите ми свързани с почистване на мазе с 50% отстъпка от Златко и бригада

 1. Изнасяне на тежки предмети. Изнасям всичко тежко, което пречи в мазето. Може да е стар хладилник, пералня или друга голяма техника. Работя с моята бригада и ние се справяме с всякакви тежести. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Изхвърляне на боклуци. Изхвърлям всякакви боклуци, които са се натрупали в мазето. От стари мебели до строителни отпадъци – всичко изчезва. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 3. Дезинфекция на мазета. Почиствам и дезинфекцирам след всякакви вредители. Работя със специални препарати, които убиват микробите и оставят мястото чисто. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 4. Разчистване след наводнение. Почиствам мазета след наводнение, изнасям всички мокри и повредени предмети, и дезинфекцирам. Работя с професионални помпи и съм на разположение веднага. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
 5. Почистване на фекалии и урина. Извършвам най-мръсната работа, почиствам след аварии с фекалии и урина. Работя с маски и предпазни облекла. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

История на успех: Как почистихме мазе в центъра на София

Един ден ме извикаха за почистване на мазе в центъра на София. Мазето беше пълно с боклуци, тежки предмети и мизерия. Работих с шурата и баджанака. Първо изнесохме всичко пеша, без асансьор. Имаше много боклуци, примесени с фекалии и урина. Работихме усилено и след няколко часа мазето беше като ново. Клиентът беше много доволен и ми благодари. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Защо да изберете Почистване на мазе с 50% отстъпка от Златко и бригада

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен, Златко Чистя, можете да се чувствате в сигурни ръце. Аз и моята бригада сме тук за вас. Работя със страст и усърдие, за да ви помогна. Доверете ми се за всякакви ситуации и ще ви докажа, че сте в правилните ръце. Работя със сърце и душа. Свържете се с мен да изградим доверие. Най-накрая ще останете доволни от мен.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Почиствам апартаменти, които са пълни с боклук. Изнасям всичко ненужно и оставям мястото чисто. Използвам нови чували и бързо се справям със задачата.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам след клошари, които са обитавали помещението. Дезинфекцирам и премахвам всички следи от тях. Работя с професионални препарати.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам помещения, в които са живели птици. Изнасям гнездата и дезинфекцирам всички повърхности. Ползвам екологично чисти препарати.
 • Почистване и извозване след пожар. Почиствам след пожар и изнасям всички изгорели предмети. Работя с маски и предпазни облекла. Извозвам отпадъците със специализирани превозни средства.
 • Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от всякакви боклуци. Изнасям тежки предмети и дезинфекцирам. Ползвам нови чували и професионално оборудване.

Още услуги от Златко Чистя

Освен тези услуги предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на апартаменти
 • Почистване на къщи
 • Почистване на гаражи
 • Почистване на дворове
 • Демонтиране на мебели
 • Товарене и извозване до сметище
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване на кръв, урина и фекалии
 • Отводняване на мазета и апартаменти
 • Почистване и извозване след наводнение
 • Почистване и извозване след пожар
 • Почистване и извозване след животни

Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен, Златко Чистя от Chistya.com. Почистването е моята страст и ще ви помогна с всичко, от което имате нужда. Бъдете живи и здрави и се обадете още днес на 0887 924 184 за да ви помогна!

Как работим при Почистване на мазе с 50% отстъпка от Златко и бригада

Стандартни услуги по почистване и извозване от Златко Чистя

 1. Извозване на стари мебели от адрес. Аз и моята бригада ще дойдем при вас, за да изнесем старите ви мебели. Товарим ги в нашите камиони и ги извозваме до сметището. Носим здрави чували за по-дребните неща. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Работим бързо и професионално. Махаме тежките мебели без проблеми. Мебелите няма да ви пречат повече. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете живи и здрави.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Почиствам жилищата ви от всякакви битови отпадъци. Аз и моята бригада товарим всичко в камиона. След като е натоварен камиона, извозваме боклуците до сметището. Работим с здрави чували и професионално оборудване. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Почистваме всичко – от малки боклуци до големи предмети. Бъдете благословени Софиянци. Работим бързо и ефективно. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Почиствам апартаменти, които са отрупани с боклуци. Работя с моята бригада и всичко става бързо. Товарим камиона и извозваме боклуците до сметището. Работим с професионални препарати за дезинфекция. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Работим с ръкавици и предпазни маски. Почистваме апартамента до последния боклук. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работим бързо и ефективно. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184.

Специални услуги по почистване и дезинфекция от Златко Чистя

 1. Почистване след клошари. Почиствам жилища, които са били обитавани от клошари. Работя с моята бригада и всичко става бързо. Почиствам мръсотии и дезинфекцирам с препарати. Товарим камиона и извозваме боклуците до сметището. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Работим с маски и ръкавици. Почистваме всичко до последния боклук. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Работим бързо и ефективно.
 2. Почистване след смърт. Почиствам помещения след смърт. Работя с моята бригада и всичко става бързо. Дезинфекцирам с професионални препарати. Товарим камиона и извозваме боклуците до сметището. Работим с ръкавици и маски. Почистваме всички следи и мръсотии. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работим бързо и ефективно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Почиствам помещения, в които са живели гълъби, котки или кучета. Работя с моята бригада и всичко става бързо. Почиствам мръсотии и дезинфекцирам. Товарим камиона и извозваме боклуците до сметището. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Работим с ръкавици и маски. Почистваме всичко до последния боклук. Бъдете живи и здрави. Работим бързо и ефективно.
Ползи от Почистване на мазе с 50% отстъпка от Златко и бригада

Разнородни услуги за всякакви нужди от Златко Чистя

 1. Почистване на дворове. Почиствам дворове от всякакви боклуци и мръсотии. Работя с моята бригада и всичко става бързо. Товарим камиона и извозваме боклуците до сметището. Работим с ръкавици и здрави чували. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Почистваме всичко – от дребни боклуци до големи предмети. Работим бързо и ефективно. Бъдете благословени Софиянци.
 2. Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от всякакви боклуци и мръсотии. Работя с моята бригада и всичко става бързо. Товарим камиона и извозваме боклуците до сметището. Работим с ръкавици и здрави чували. Почистваме всичко – от дребни боклуци до големи предмети. Работим бързо и ефективно. Бъдете смирени почитайте божието слово. Бъдете живи и здрави.
 3. Фирма за извозване на смесени отпадъци. Аз съм вашият човек за извозване на смесени отпадъци. Работя с моята бригада и всичко става бързо. Товарим камиона и извозваме боклуците до сметището. Работим с ръкавици и здрави чували. Почистваме всичко – от дребни боклуци до големи предмети. Работим бързо и ефективно. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете благословени Софиянци.

С мен, Златко Чистя, можете да се чувствате в сигурни ръце. Разчитайте на мен за всички ваши нужди свързани с почистване и извозване. Работя със страст и професионализъм. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Работя със сърце и душа, и съм тук за вас. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184.

Често задавани въпроси – Почистване на мазе с 50% отстъпка от Златко и бригада

Какви видове отпадъци извозвате?

Извозвам всякакви отпадъци – от стари мебели и битови боклуци до строителни отпадъци и мръсотии. Товаря всичко в камиона и го извозвам до сметището. Работя бързо и ефективно. Бъдете благословени Софиянци.

Как става почистването на апартаменти отрупани с боклуци?

Почиствам апартаменти отрупани с боклуци като изнасям всичко ненужно и товаря камиона. Извозвам боклуците до сметището. Работя с професионални препарати за дезинфекция. Бъдете живи и здрави.

Колко струва почистването на мазе?

Цените зависят от количеството боклуци и трудността на почистването. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Какви предпазни мерки взимате при почистване?

Работя с маски, ръкавици и предпазни облекла. Ползвам професионални препарати за дезинфекция. Извозвам всичко до сметището със здрави чували. Айловиу гриин София.

Колко време отнема почистването?

Времето зависи от обема на работа, но работя бързо и ефективно. Товаря камиона и извозвам боклуците. Почиствам всичко до последния боклук. Бъдете смирени почитайте божието слово.