Продължете към съдържанието

След клошар

Здрасти, аз съм Златко от Chistya.com. Справям се с почистване на клошарски апартамент в София. Няма работа, която да ме плаши. Имате нужда – аз съм тук. Ето ми телефона 0887 924 184, обадете ми се! Ще исхвърля всичко и ще почистя ценият апартамент от отпадъци, мебели и разнородни боклуци.

Почистване на клошарски апартамент в София - Златко е насреща

Ако вашият апартамент е станал като клошарски, аз ще помогна. Почиствам всичко – от пода до тавана. Бъдете благословени Софиянци, аз съм насреща да върна чистотата в дома ви.

Оферти за почистване на клошарски апартамент в София!

Слушайте сега! На нови и стари клиенти давам отстъпки. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Почистваме вашия апартамент и правим така, че да блести. Айловиу гриин София, искам всички да живеем в чистота.

Защо да изберете мен за почистване на клошарски апартамент?

Аз, Златко, работя със сърце и душа. Почиствам вашите апартаменти като мои. Бъдете добри хора и ме уважавайте, и аз ще направя мястото ви приятно за живеене. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100, за да е по-леко за вас.

Обадете ми се на 0887 924 184 и заедно ще преобразим вашия апартамент. Бъдете живи и здрави, и помнете – чистият дом е щастлив дом!

Как Златко преобрази напуснатия апартамент в София

Една сутрин, докато си пиех кафето, получих обаждане от госпожа Петрова. Тя имаше апартамент в София, който беше оставен в ужасно състояние от наематели, които бяха напуснали без предупреждение. Описа ми сцената: отпадъци навсякъде, мизерия, примесена с фекалии и урина… сякаш мястото беше обитавано от диви животни, а не от хора.

Когато влязох в апартамента, картината беше дори по-лоша от описанието. Непоносимата миризма те удряше още от вратата. Но аз, Златко от Chistya.com, съм виждал и по-лоши неща. Облякох си работните дрехи, сложих маската си и започнах да действам.

Първата голяма предизвикателство беше, че апартаментът беше на последния етаж в сграда без асансьор. Трябваше да изнасям всички отпадъци пеша, като минавам през всички етажи. Но аз не се плаша от физическа работа. Взех чувалите и започнах да изнасям боклука, стъпка по стъпка, етаж по етаж.

След много часове на упорит труд, апартаментът започна да се променя. Миризмата постепенно изчезна, а пода, който беше скрит под слоевете мръсотия, отново се появи пред очите ми. Използвах специални препарати за дезинфекция, за да се уверя, че от мястото са изчезнали не само мръсотията, но и всички бактерии.

Независимо дали трябва да изнеса боклук пеша или да се справя с най-мизерните условия, аз съм тук, за да върна чистотата в жилището. Бъдете добри хора и ме уважавайте – Златко от Chistya.com винаги ще бъде насреща за вас.