Продължете към съдържанието

Почистване на имоти без усилие

Аз съм Златко Чистя от Chistya.com и предлагам почистване на имоти без усилие в София. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен за всичките ви нужди по почистването и изнасянето на боклуци от имоти. Аз и моите хора ще ви помогнем да се отървете от боклука бързо и без проблеми. Почистването на имоти е моята специалност и аз знам как да направя това по най-добрия начин. Айловиу гриин София – работя за зелена София.

Почистване на имоти без усилие с качествени материали

Услугите ми свързани с почистване на имоти без усилие

 1. Извозване на отпадъци. Събирам и извозвам всичко ненужно. Ако имате стари мебели, електроуреди или други боклуци, аз ще ги събера и изнеса. Не ползвам асансьор, всичко изнасям пеша.
 2. Почистване след ремонт. След ремонта винаги остава мръсотия. Аз почиствам всичко след майсторите. Ползвам качествени препарати и нови чували за отпадъците.
 3. Почистване на силно замърсени помещения. Аз съм специалист в почистването на много мръсни места. Мога да изчистя фекалии, урина и други гадости. Работя с работно облекло и имам нужната екипировка.
 4. Почистване след наематели. Ако сте давали апартамент под наем и сте го получили в ужасно състояние, аз ще го почистя до блясък. Използвам професионални препарати за дезинфекция.
 5. Почистване на мазета и тавани. Тези места често се пълнят с боклуци. Аз изнасям всичко, което не ви трябва и оставям помещенията чисти. Ползвам бусове и камиони за извозване на боклука.

Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

История на успешен обект

Една от най-трудните задачи, с които съм се сблъсквал, беше почистване на апартамент, който беше напълно изоставен и пълен с мръсотия. Работихме аз, шурата и баджанака. Апартаментът беше в такова състояние, че миризмата беше непоносима. Имаше боклуци, примесени с фекалии и урина. Всичко изнесохме пеша, защото нямаше работещ асансьор. Трудностите бяха много, но ние се справихме. Най-накрая клиентът остана доволен от мен и моите хора. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Почистване на имоти без усилие за вашите нужди

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Когато искате почистване на имоти без усилие, можете да разчитате на мен. Аз не съм сам и вие не сте сами. Винаги работя със страст и желание да помогна. Свържете се с мен да изградим доверие. Работим цялото семейство и сме готови да ви помогнем във всяка ситуация. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Ако апартаментът е пълен с боклуци, аз ще го изпразня и почистя. Ползвам качествени чували и препарати.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Тези ситуации са трудни, но аз съм готов да се справя с тях. Ползвам професионални препарати и екипировка.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Ако имате проблем с гълъби или други птици, аз ще почистя всичко и ще дезинфекцирам мястото.
 • Почистване и извозване след пожар. След пожар остава много мръсотия и вредни вещества. Аз ще почистя всичко и ще го извозя до сметище.
 • Почистване на мазета и тавани. Тези места често са пълни с боклуци. Аз ще ги почистя и ще изнеса всичко ненужно.

Аз предлагам и други услуги като почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения. Почиствам кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти. Предлагам почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Разчитайте на това че съм честен с вас и използвайте ме за най-тежката работа.

Почистване на имоти без усилие с професионално оборудване

Стандартни услуги за почистване на вашите помещения и домове

 1. Извозване на стари мебели от адрес. Аз извозвам старите ви мебели бързо и лесно. Нямате нужда от нищо друго освен да ми кажете какво да изнеса. Товаря мебелите на камиона и ги извозвам до депо. Не ползвам асансьор ако има стълбище, изнасям всичко пеша. Мебелите се изхвърлят по законен начин. Ползвам здрави чували за по-дребни предмети. Айловиу гриин София, защото работя за зелена София. След като е натоварен камионът, тръгвам към депото. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за големи обеми. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Изчиствам всички битови отпадъци от жилището ви. Събирам всичко в здрави чували. Ползвам специални препарати за дезинфекция. Не ползвам асансьор ако има стълбище, изнасям всичко пеша. Отпадъците се изхвърлят по законен начин. Товаря камиона и извозвам до депо. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за големи обеми. Работя с работно облекло и екипировка. Бъдете живи и здрави и не се тревожете за боклука. Айловиу гриин София, защото работя за зелена София.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Аз почиствам апартаменти, които са напълно отрупани с боклук. Използвам здрави чували за боклука. Не ползвам асансьор ако има стълбище, изнасям всичко пеша. Почиствам мръсотията и дезинфекцирам помещенията. Ползвам препарати за дезинфекция. Товаря камиона и извозвам до депо. Отпадъците се изхвърлят по законен начин. Работя с професионално оборудване. Бъдете добри хора и ме уважавайте за работата ми. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Специални услуги за почистване на трудни и мръсни места

 1. Почистване след клошари. Аз почиствам след клошари. Използвам здрави чували за боклука. Ползвам препарати за дезинфекция. Не ползвам асансьор ако има стълбище, изнасям всичко пеша. Отпадъците се изхвърлят по законен начин. Товаря камиона и извозвам до депо. Работя с професионално оборудване. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за големи обеми. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен.
 2. Почистване след смърт. Аз почиствам след смърт. Ползвам препарати за дезинфекция. Събирам отпадъците в здрави чували. Не ползвам асансьор ако има стълбище, изнасям всичко пеша. Отпадъците се изхвърлят по законен начин. Товаря камиона и извозвам до депо. Работя с професионално оборудване. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за големи обеми. Бъдете добри хора и ме уважавайте за работата ми. Айловиу гриин София, защото работя за зелена София.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Аз почиствам след животни. Ползвам препарати за дезинфекция. Събирам отпадъците в здрави чували. Не ползвам асансьор ако има стълбище, изнасям всичко пеша. Товаря камиона и извозвам до депо. Отпадъците се изхвърлят по законен начин. Работя с професионално оборудване. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за големи обеми. Бъдете живи и здрави и не се тревожете за боклука. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Разнородни услуги за всякакви нужди и ситуации

 1. Почистване на дворове. Аз почиствам дворове и градини. Събирам всички отпадъци в здрави чували. Не ползвам асансьор ако има стълбище, изнасям всичко пеша. Ползвам препарати за дезинфекция ако е нужно. Товаря камиона и извозвам до депо. Работя с професионално оборудване. Отпадъците се изхвърлят по законен начин. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за големи обеми. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен. Айловиу гриин София, защото работя за зелена София.
 2. Почистване на мазета и тавани. Аз почиствам мазета и тавани. Събирам всички отпадъци в здрави чували. Не ползвам асансьор ако има стълбище, изнасям всичко пеша. Ползвам препарати за дезинфекция ако е нужно. Товаря камиона и извозвам до депо. Работя с професионално оборудване. Отпадъците се изхвърлят по законен начин. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за големи обеми. Бъдете живи и здрави и не се тревожете за боклука. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
 3. Извозване на смесени отпадъци. Аз извозвам смесени отпадъци от жилища и офиси. Събирам всички отпадъци в здрави чували. Товаря камиона и извозвам до депо. Не ползвам асансьор ако има стълбище, изнасям всичко пеша. Ползвам препарати за дезинфекция ако е нужно. Работя с професионално оборудване. Отпадъците се изхвърлят по законен начин. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за големи обеми. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен. Айловиу гриин София, защото работя за зелена София.
Комплексно почистване на имоти без усилие

Често задавани въпроси – Почистване на имоти без усилие

Какво правя при извозване на отпадъци?

Извозвам отпадъците с камиона до депото. Събирам ги в здрави чували и товаря камиона. Ползвам професионални препарати за дезинфекция ако е нужно. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен.

Какво включва почистването на апартамент?

Почиствам апартамента от всички боклуци. Ползвам здрави чували и дезинфекциращи препарати. Товаря камиона и извозвам до депо. Айловиу гриин София и още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Как се справям с почистване след клошари?

Почиствам мръсотията след клошари бързо и ефективно. Ползвам здрави чували и препарати за дезинфекция. Товаря камиона и извозвам до депо. Бъдете живи и здрави и разчитайте на мен.

Какви са предимствата на услугите ми?

Моите услуги са бързи и професионални. Ползвам здрави чували и професионално оборудване. Товаря камиона и извозвам до депо. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Как да се свържете с мен?

Свържете се с мен на телефон 0887 924 184. Работя в София и областта. Аз ще ви помогна с всички видове отпадъци. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно и разчитайте на мен.