Продължете към съдържанието

Почистване на дворове

С мен “Златко Чистя” от Chistya.com, вашият двор в София ще блесне. Предлагам услуги по почистване на дворове в София. Бъдете благословени Софиянци, защото всяка работа я върша с грижа и внимание.

Персонализирани услуги за всеки двор
Доверете ми се, аз “Златко”, за вашите нужди. Отстранявам всичко – от листа до клони. Айловиу гриин София, затова се стремя да поддържам вашите дворове чисти. Свържете се с мен на 0887 924 184 и нека заедно направим София още по-зелена.

Почистване на дворове с 30% отбив от цената

Отстъпки и промоции за нашите клиенти

Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100, за да може всеки да си позволи красив и подреден двор. Бъдете добри хора и ме уважавайте, а аз ще се погрижа за вашето удоволствие.

Защо да изберете мен?

Моите услуги са от сърце и душа. Бъдете живи и здрави и се наслаждавайте на чистотата на вашите дворове. Почистване на дворове в София е моята специалност. Бъдете почтени хора, изхвърлете боклука законно и оставете грижите за чистотата на мен.

Бъдете смирени почитайте божието слово и вярвайте в чистотата, която носим заедно. Най-накрая ще останете доволни от мен и услугите ми за почистване на дворове в София. Свържете се с мен, Златко, да изградим доверие и да направим вашите дворове оазис на чистота в града.

Предимства на услугата по почистване на дворове в София

Аз, Златко, ви казвам просто: ако дворът ви е чист, всичко е по-хубаво. Чистим бързо, качествено, и на добри цени. Даваме отстъпки – от 30% до 60% зависи какво чистим. А например ако извършвам почистване на апартамент давам още повече отстъпки.

Услуги за почистване на дворове

  1. Махане на листа. С метла и фуражка, всички листа от двора ще изчезнат. Направи двора като нов.
  2. Премахване на клони и храсти. С резачки и ножици, клоните и храстите ще се подредят. Дворът става по-просторен.
  3. Изхвърляне на боклук. Всички ненужни неща изнасяме. Дворът ви остава чист и уреден.
  4. Миене на пътеки и алеи. С маркуч и четка, всички пътеки ще блестят. Входът към къщата ви ще е като нов.
  5. Подрязване на трева. С косачка за трева, тревата ще е кратка и еднаква навсякъде. Дворът изглежда подреден и приятен.

Всяка работа е различна, защото всеки двор е уникален. Аз, Златко, обичам да видя когато двора стане чист. Затова ви предлагам тези услуги със сърце и душа. Бъдете добри хора и ме уважавайте, а аз ще се погрижа за вашите дворове.