Продължете към съдържанието

Почистване на дворове с 50% отстъпка от Златко

Почистване на дворове с 50% отстъпка от Златко в София е най-доброто решение за вашия двор. Аз съм Златко Чистя от Chistya.com и предлагам най-добрите услуги за почистване на дворове в София. С моите услуги можете да бъдете сигурни, че вашият двор ще бъде изчистен бързо и ефективно и че всички боклуци ще бъдат изнесени. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. Аз и моите хора ще ви помогнем с всякакви задачи по почистването на дворове. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Почистване на дворове с 50% отстъпка от Златко

Услугите на Златко свързани с почистване на дворове с 50% отстъпка

 1. Извозване на боклуци. Взимаме всички боклуци от двора и ги извозваме. Може да включва стара мебел, клони и листа, строителни материали и други отпадъци. Извозваме всичко законно и екологично. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Рязане на храсти и дървета. Подрязваме храсти и дървета в двора ви. Ако има нужда от премахване на стари или опасни дървета, аз и моите хора ще се справим с това. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
 3. Косене на трева. Косим тревата в двора ви, за да изглежда чисто и подредено. Разполагаме с модерни косачки и можем да се справим с всякакъв вид трева. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
 4. Почистване на алеи и пътеки. Почистваме алеите и пътеките в двора от мръсотия, листа и други отпадъци. Използваме специални инструменти за това. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.
 5. Дезинфекция на двора. Премахваме всички бактерии и вредни микроорганизми от двора, използвайки специални препарати. Това гарантира безопасността на вас и вашите деца. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
Услугите на Злати за почистване на дворове с 50% отстъпка

История на успеха: Почистване на огромен двор в центъра на София

Преди месец, аз и моят екип почистихме огромен двор в центъра на София. Работихме аз, шурата и баджанака. Дворът беше пълен с клони, листа и стари мебели. Имаше и много боклуци, примесени с фекалии и урина. Всичко изнесохме пеша, защото не можехме да използваме асансьор. Премахнахме старите мебели и ги извозихме до сметище. Беше трудна работа, но успяхме да изчистим двора напълно. Клиентът беше много доволен и ни благодари. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат Почистване на дворове с 50% отстъпка от Златко, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Винаги работя с професионален екип, който знае как да се справи с всяка ситуация. Моите услуги са от сърце и душа, и вие ще останете доволни от мен. Доверете ми се за почистване след смърт.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Вземам всички боклуци от апартаментите ви и ги извозвам. Почиствам и дезинфекцирам след това. Използвам добри препарати за дезинфекция.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам апартаменти, които са били обитавани от клошари. Използвам специални препарати и инструменти.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам всички следи от птици и дезинфекцирам помещенията. Използвам екологично чисти препарати.
 • Почистване и извозване след пожар. Премахвам всички следи от пожар и дезинфекцирам. Използвам специални препарати и инструменти.
 • Почистване на мазета и тавани. Извозвам боклуци от мазета и тавани и ги дезинфекцирам. Използвам екологично чисти препарати.

Работя с работно облекло, използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Освен тези услуги, предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на апартаменти
 • Почистване на къщи
 • Почистване на гаражи
 • Почистване на дворове
 • Демонтиране на мебели и конструкции
 • Товарене и извозване до сметище за боклук
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване и кръв, урина и фекалии
 • Отводняване на мазета и апартаменти
 • Почистване и извозване след наводнение
 • Почистване и извозване след пожар или животни

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Доверете се на Златко за почистване на дворове с 50% отстъпка

Стандартни услуги от Златко Чистя – Почистване на битови отпадъци и апартаменти

 1. Извозване на стари мебели от адрес. Идвам с бус или камион, товарим старите мебели и ги извозваме. Не ползваме асансьор. Товарим всичко ръчно, за да не се повредят мебелите. Работя с работно облекло и специални ръкавици. Бъдете благословени Софиянци. Демонтираме мебели, ако е необходимо. Ползваме здрави чували за малките отпадъци. Извозваме мебелите до легално сметище. Работя с хора, които знаят какво правят. Бъдете смирени почитайте божието слово.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Вземаме всички отпадъци от жилището. Извозваме ги до сметище. Ползваме здрави чували за боклук. Не оставяме нищо след себе си. Използваме препарати за дезинфекция. Всичко се прави бързо и качествено. Аз лично контролирам процеса. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя с хора, които имат опит. Айловиу гриин София.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Вземаме всички боклуци от апартамента. Извозваме ги с камион. Ползваме здрави чували за събиране на боклука. Почистваме и дезинфекцираме след това. Работя с екип от професионалисти. Всичко се прави бързо и ефективно. Извозваме боклука до сметище. Бъдете живи и здрави. Винаги ползваме най-добрите препарати. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
Почистване на дворове с 50% отстъпка от Златко в София

Специални услуги от Златко Чистя – Почистване след клошари и животни

 1. Почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам жилища след клошари. Извозвам всички боклуци. Ползвам специални препарати. Работя с хора, които знаят как да се справят. Всичко се прави бързо и качествено. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Използваме здрави чували за боклука. Работя с работно облекло и специални ръкавици. Почистваме всичко до последния детайл. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.
 2. Почистване след смърт. Почиствам и дезинфекцирам след смърт. Извозвам всички боклуци и отпадъци. Ползвам специални препарати за дезинфекция. Работя с професионален екип. Всичко се прави бързо и ефективно. Премахваме всички следи от мизерия. Работя с хора, които имат опит. Айловиу гриин София. Винаги ползваме най-добрите препарати. Бъдете смирени почитайте божието слово.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Почиствам и дезинфекцирам след животни. Извозвам всички отпадъци. Ползвам здрави чували за боклука. Работя с професионален екип. Всичко се прави бързо и качествено. Премахваме всички следи от мизерия. Ползваме специални препарати за дезинфекция. Бъдете живи и здрави. Работя с хора, които имат опит. Бъдете благословени Софиянци.

Разнородни услуги от Златко Чистя – Почистване на дворове и мазета

 1. Почистване на дворове. Почиствам и извозвам всички отпадъци от двора. Работя с професионален екип. Използваме здрави чували за боклука. Ползваме специални инструменти за рязане на храсти и дървета. Работим бързо и качествено. Бъдете живи и здрави. Извозваме боклука до сметище. Работя с хора, които знаят как да се справят. Ползваме най-добрите препарати за дезинфекция. Бъдете добри хора и ме уважавайте.
 2. Почистване на мазета и тавани. Извозвам всички боклуци от мазета и тавани. Ползвам здрави чували за събиране на отпадъците. Работя с професионален екип. Всичко се прави бързо и качествено. Бъдете благословени Софиянци. Извозваме боклука до сметище. Работя с хора, които имат опит. Ползваме най-добрите препарати за дезинфекция. Почистваме всичко до последния детайл. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 3. Извозване на смесени отпадъци. Извозвам всички видове отпадъци. Ползвам здрави чували за събиране на боклука. Работя с професионален екип. Всичко се прави бързо и ефективно. Ползвам специални препарати за дезинфекция. Работя с хора, които знаят как да се справят. Бъдете смирени почитайте божието слово. Извозваме боклука до легално сметище. Работя с най-добрите инструменти. Бъдете живи и здрави.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Почистване на дворове с 50% отстъпка от Златко

Какви услуги предлага Златко Чистя?

Аз предлагам извозване на всякакви отпадъци, почистване на апартаменти, мазета и тавани. Почиствам след клошари и животни, и извозвам всичко законно. Бъдете благословени Софиянци.

Какво включва почистване след клошари?

Почиствам всички отпадъци и дезинфекцирам с най-добрите препарати. Извозвам боклука до легално сметище. Ползвам здрави чували и специални ръкавици. Бъдете живи и здрави.

Каква е процедурата за почистване на дворове?

Почиствам двора от боклуци, косим трева и рязаме храсти. Извозваме всичко с бус или камион. Работя с професионален екип. Айловиу гриин София.

Какво се прави при почистване на мазета?

Извозвам всички боклуци от мазета и тавани. Ползвам здрави чували и дезинфекцирам. Работя бързо и ефективно. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Какви отстъпки предлага Златко Чистя?

Предлагам 50% отстъпка за всички услуги. Работя с професионализъм и гарантирам качество. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Бъдете смирени почитайте божието слово.