Продължете към съдържанието

Почистване на гараж в София

Здрасти, аз съм Златко от Chistya.com. Правя почистване на гараж в София. Мръсотията изчезва, когато аз дойда. Имаш нужда – обади ми се. Телефонът ми е 0887 924 184. Работя тук, в София и наблизо. Разчитайте на мен за извозване на стари мебели, електроуреди и различни боклуци от домовете, гаражите, мазетата и таваните.

Ако гаражът ти е бъркотия, аз съм тук. Чистя бързо и яко. Бъдете благословени Софиянци, казвам аз и махам мръсотията. Няма замърсяване, което да ме сплаши.

Почистване на гараж в София

Специални оферти само за вас!

Слушайте сега! Давам големи отстъпки. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Първото почистване – на половин цена. Айловиу гриин София, така че искам всичко да е чисто.

Защо да изберете Златко за почистване на гараж?

Аз, Златко, правя всичко със сърце. Почиствам вашите гаражи като своя. Бъдете добри хора и ме уважавайте, и аз ще ви правя помещенията чисти. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Звъннете ми на 0887 924 184. Нека заедно направим София по-чиста. Бъдете живи и здрави, и помнете – чист гараж е щастлив гараж!

Как Златко преобрази гаража на господин Иванов?

Един ден получих обаждане от господин Иванов. Имаше проблем с гаража си в София – място, забравено от време и превърнато в истинска джунгла от отпадъци. Описваше го като място, където боклуците се смесили с животински фекалии и урина, а мирисът бил толкова силен, че никой не смеел да влезе вътре.

Пристигайки на място, видях картината – беше по-зле, отколкото си представях. Отпадъците бяха натрупани от пода до тавана, а миризмата беше задушаваща. Но аз, Златко чистя, не се плаша от трудности. Облякох работното си облекло и започнах да действам.

Реших да изнеса всички отпадъци пеша. Един по един, чувал след чувал, аз изнасях мизерията, не спирайки дори за миг. Процесът беше бавен и изтощителен, но не се отказах през целия ден. На моменти ми се струваше, че боклукът няма край, но аз продължих. Използвах всякакви средства, за да се справя с мръсотията – от лопати до специални препарати и сапун за дезинфекция. След дълги часове упорита работа, гаражът придоби нов вид.