Продължете към съдържанието

Почистване на апартамент с отпадъци в София

С мен, Златко Чистя от Chistya.com, почистването на апартамент с отпадъци в София е работа, която ще свърша със сърце и душа. Бъдете благословени, Софиянци, защото предлагам чистота отвътре и отвън. С моята прекрасна работа, вие, моите клиенти, ще се чувствате в сигурни ръце. За услугата по почистване на апартамент или извозване на стари мебели в София работя с бвама помощника.

Почистване на апартамент с отпадъци в София

Сетих се за поредният успешен обект!

Неотдавна се справих с един особено труден случай. Апартамент в центъра на София, изоставен от време, отпадъците бяха примесени с неща, които предпочитам да не описвам. Но аз, Златко, не се поколебах. Всичко беше изнесено пеша, стъпка по стъпка, с усилия и търпение. Айловиу гриин София и защото обичам чистия град, взех да работя със страст работата си.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Когато става въпрос за почистване на апартамент с отпадъци в София, аз съм човекът, на когото можете да разчитате. Бъдете добри хора и ме уважавайте, защото аз уважавам вас. Винаги съм готов да помогна, дори и да означава да взема още един или двама човека, за да свършим работата както трябва. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно и аз ще се погрижа за останалото.

За контакти и въпроси, не се колебайте да се обадите на 0887 924 184. Работя в София и областта, винаги на разположение да ви помогна. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Бъдете живи и здрави и помнете, че чистотата е не само в помещенията, но и в сърцата ни. Бъдете смирени, почитайте божието слово и знайте, че Златко Чистя е тук, за да направи живота ви по-ценен.

Нашите услуги свързамни с почистване на апартамент

 • Събирам всички боклуци.
 • Товаря и извозвам до депото.
 • Пазя природата, изхвърлям ги на правилните места.
 • Не оставям нищо зад гърба си, всичко е чисто.
 • Мия подове, махам петна стържа мизерия.
 • Трия праха, правя всичко да блести.
 • Убивам бацили, правя въздуха чист.
 • Използвам силни препарати, но съм внимателен.
 • Всичко мирише на чисто, няма микроби и болести.

Всяка услуга е с любов и грижа. Работя със страст работата си. С мен, Златко, вие сте в сигурни ръце. Бъдете почтени хора, изхвърлете боклука законно и аз ще се погрижа за останалото.

А сега за специалните оферти и отстъпки:

 • За мебели и разнородни боклуци давам отстъпки, започващи от 30%.
 • А за почистване на целия апартамент, отстъпките могат да стигнат до 60 на 100.

Знайте, с мен Златко, вие пестите не само време, но и пари. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя със страст и искам всички да живеем в чист град. Бъдете смирени, почитайте божието слово и разчитайте на моята доброта и професионализъм.

И разбира се, аз, Златко, съм насреща да реагирам с добрите услуги, които предлагам и през седмицата и в събота и в неделя. Вие избирате времето, аз се адаптирам към вашите нужди. Бъдете живи и здрави и помнете – чистотата е важна не само за дома, но и за душата. Бъдете почтени хора и заедно ще направим София още по-красива и приятна за живеене.