Продължете към съдържанието

Почистване на апартамент – 50% за боклук и мебели

Почистване на апартамент – 50% за боклук и мебели в София. Аз съм Златко от Chistya.com и съм тук да помогна на всички софиянци. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен. Работя със страст и посвещение, за да направя вашия апартамент чист и подреден. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Почистване на апартамент - 50% за боклук и мебели в София

Услугите ми свързани с почистване на апартамент – 50% за боклук и мебели

 1. Извозване на боклук. Събирам и изнасям всички отпадъци от апартамента. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. Работя бързо и ефективно, без да оставям следи. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Всички боклуци се извозват до законни сметища.
 2. Премахване на стари мебели. Демонтирам и изнасям всички ненужни мебели. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Работя с качествени инструменти и материали, за да осигуря безопасност.
 3. Дезинфекция на помещения. Използвам само добри препарати за дезинфекция. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек. Премахвам всички бактерии и вируси, за да осигуря здравословна среда.
 4. Почистване след клошари. Разчиствам и дезинфекцирам силно замърсени помещения. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Отстранявам всякакви отпадъци и миризми.
 5. Извозване на големи обеми боклук. Имам бусовете и камионите, нужни за транспортиране на големи обеми. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Работя без почивка, докато всичко не бъде изнесено.

Поредния успешен обект

Една история за моя успех е когато почиствах апартамент в София, където живееше възрастен човек. Работих аз, шурата и баджанака. Боклуците бяха толкова много, че не можехме да използваме асансьора. Всичко носихме пеша до камиона. Имаше и фекалии, и урина, които изчистихме напълно. Най-накрая, апартаментът бе като нов. Клиентът бе толкова доволен, че ми каза: “Златко, ти си истински герой!”. Работя със страст работата си. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен.

Почистване на апартамент - 50% за боклук и мебели с внимание

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Ако искате Почистване на апартамент – 50% за боклук и мебели, доверете се на мен. Аз съм Златко и гарантирам, че вашият апартамент ще бъде изчистен до последния детайл. Работя с още един или двама помощници, когато е нужно. Вие не сте сами, аз съм тук да помогна. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Доверете ми се, аз “Златко”, за почистване на вашия апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

Предлагам и много други услуги, освен почистване на апартаменти. Работя с добри препарати за дезинфекция, осигурявам нови чували и демонтирам при нужда. Не ползвам асансьор, работя с работно облекло и използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи. Ето някои от допълнителните ми услуги:

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Премахвам всички отпадъци и ги извозвам.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Премахвам всички следи от замърсяване.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам гнезда и отпадъци от птици.
 • Почистване и извозване след пожар. Премахвам всички остатъци от пожар.
 • Почистване на мазета и тавани. Разчиствам и дезинфекцирам тези помещения.

Освен тези услуги, предлагам още:

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове.
 • Демонтиране на мебели, конструкции и извозване до сметище.
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения.
 • Почистване на кръв, урина и фекалии.
 • Отводняване на мазета и апартаменти.
 • Почистване и извозване след наводнение или след животни.

Работя бързо и качествено, осигурявайки най-доброто обслужване. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Аз съм тук, за да ви помогна с почистването и извозването на боклук и мебели. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта.

Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен.

София, Почистване на апартамент - 50% за боклук и мебели

Основни услуги за чист и подреден апартамент

 1. Извозване на стари мебели. Аз, Златко Чистя, демонтирам и изнасям всички ненужни мебели от вашия апартамент. Използвам качествени инструменти и здрави чували. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен. Работя бързо и ефективно, като спазвам всички правила за безопасност. Мебелите се извозват до законни сметища. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Всичко се извършва без ползване на асансьор, когато е нужно. Бъдете добри хора и ме уважавайте. С мен можете да се чувствате в сигурни ръце.
 2. Почистване на битови отпадъци. Събирам и изнасям всички битови отпадъци от жилището. Ползвам здрави чували и работно облекло. Бъдете живи и здрави. Работя с помощници, когато е нужно. Всички отпадъци се извозват до депо за боклук. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Почистването е бързо и ефективно. Свържете се с мен да изградим доверие.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Разчиствам апартаменти, отрупани с боклуци и отпадъци. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работя бързо и качествено, използвайки препарати за дезинфекция. Всички боклуци се извозват до законни сметища. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Носим здрави чували за всички отпадъци. Почистването се извършва без ползване на асансьор, когато е нужно. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.
Бързо Почистване на апартамент - 50% за боклук и мебели в София

Специални услуги за специфични нужди

 1. Почистване след клошари. Премахвам всички следи от замърсяване след клошари. Бъдете благословени Софиянци. Използвам специални препарати за дезинфекция. Работя бързо и ефективно. Бъдете живи и здрави. Всички отпадъци се извозват до законни сметища. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя с помощници, когато е нужно. Всичко се извършва без ползване на асансьор. Бъдете добри хора и ме уважавайте.
 2. Почистване след смърт. Аз почиствам и дезинфекцирам след смърт. Работя бързо и качествено. Използвам специални препарати за дезинфекция. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Работя с помощници, когато е нужно. Всички отпадъци се извозват до законни сметища. Бъдете смирени почитайте божието слово. Всичко се извършва без ползване на асансьор.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Премахвам отпадъци и дезинфекцирам след гълъби, котки и кучета. Използвам специални препарати за дезинфекция. Бъдете благословени Софиянци. Работя бързо и ефективно. Всички отпадъци се извозват до законни сметища. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Работя с помощници, когато е нужно. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Почистването се извършва без ползване на асансьор.

Разнообразни услуги за всички нужди

 1. Почистване на дворове. Почиствам и извозвам отпадъци от дворове. Използвам здрави чували и работно облекло. Бъдете живи и здрави. Работя бързо и ефективно. Всички отпадъци се извозват до законни сметища. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя с помощници, когато е нужно. Почистването се извършва без ползване на асансьор. Бъдете добри хора и ме уважавайте.
 2. Почистване на мазета и тавани. Почиствам и извозвам отпадъци от мазета и тавани. Използвам здрави чували и работно облекло. Бъдете благословени Софиянци. Работя бързо и ефективно. Всички отпадъци се извозват до законни сметища. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Работя с помощници, когато е нужно. Почистването се извършва без ползване на асансьор. Бъдете добри хора и ме уважавайте.
 3. Фирма за извозване на смесени отпадъци. Извозвам смесени отпадъци до законни сметища. Използвам здрави чували и работно облекло. Бъдете живи и здрави. Работя бързо и ефективно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Работя с помощници, когато е нужно. Всички отпадъци се извозват до законни сметища. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Почистването се извършва без ползване на асансьор.

Често задавани въпроси – Почистване на апартамент – 50% за боклук и мебели

Какви услуги предлагате за извозване на отпадъци в София?

Аз, Златко Чистя, предлагам извозване на стари мебели, почистване на битови отпадъци и почистване на апартаменти, отрупани с боклук. Бъдете благословени Софиянци. Работя бързо и качествено.

Какви мерки за безопасност взимате по време на работа?

Използвам здрави чували и работно облекло. Всички отпадъци се извозват до законни сметища. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете живи и здрави.

Колко време отнема почистването на апартамент?

Времето зависи от количеството боклук и размерите на апартамента. Работя бързо и ефективно, без да използвам асансьор. Айловиу гриин София. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Какви препарати използвате за дезинфекция?

Използвам добри препарати за дезинфекция, които премахват всички бактерии и вируси. Работя с помощници, когато е нужно. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Всичко се извършва без ползване на асансьор.

Можете ли да почистите след клошари или смърт?

Да, почиствам след клошари и смърт. Използвам специални препарати и дезинфекцирам помещенията. Бъдете смирени почитайте божието слово. Всички отпадъци се извозват до законни сметища.