Продължете към съдържанието

Отстъпките ми са тук!

Ей, аз съм Златко Чистя от Chistya.com. Почваме с голямо – отстъпките ми за почистване и извозване в София са тук за вас. Бъдете благословени Софиянци, давам ви шанс да спестите. С мен “Златко Чистя” можете да се чувствате в сигурни ръце. Звъннете ми на 0887 924 184, работя навсякъде по София и около нея.

Защо да изберете моите услуги?

С мен, аз “Златко”, ще ви дам отстъпки, каквито никъде неще да намерите. Айловиу гриин София, искам всичко да е чисто и хората да са щастливи. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен да изградим доверие.

Отстъпките ми са тък!

Оферти, които не можете да пропуснете

Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100, ако искате апартаментът ви да блести. Моите услуги за почистване на апартамент и извозване са най-добрите. Бъдете добри хора и ме уважавайте, а аз ще ви покажа какво значи истинска чистота. Най-накрая ще останете доволни от мен. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.

Моите услуги са от сърце и душа. Аз съм екологично чиста личност и искам да помогна на всеки. Бъдете живи и здрави, и не забравяйте – чистотата е важна за всички нас. Бъдете смирени почитайте божието слово и звъннете на Златко, когато имате нужда от помощ с чистенето и извозването.

Отстъпките ми в действие!

Една история имам да ви разкажа, за един път когато бях повикан да почистя таван, който беше завзет от гълъби. Това не беше обикновено почистване. Таванът беше пълен с пера, гнезда и, разбира се, много гълъбови изпражнения. Миришеше ужасно, и изглеждаше още по-зле. Но аз, Златко, не се плаша от трудни задачи.

Първо, трябваше да се справя с гълъбите. С уважение ги накарах да си намерят нов дом, за да мога безопасно да започна работа. После, взех в ръце инструментите и започнах да чистя. Изхвърлих всички гнезда, пера, трупове и боклуци, които бяха натрупани с годините.

След това дойде ред на най-тежката част – махането на изпражненията. Много внимавах, че да не направя още по-мръсно. И да не си навлека болести. Слагах специални препарати за да убия микробите, да е чисто и да не вреди на хората долу под тавана.

На края, след много часове усилена работа, таванът беше непознаваем. Всичко блестеше от чистота, и най-важното, беше безопасно и свободно от гълъби и техните следи. Собственикът на къщата не можеше да повярва на преобразяването. Беше ми изключително благодарен, а аз се чувствах горд със свършената работа.

Така е, приятели, аз съм Златко и съм тук, за да помогна, независимо дали става въпрос за почистване на таван от гълъби или каквато и да било друга мръсотия. Няма невъзможни задачи за мен.