Продължете към съдържанието

Може ли Златко да чисти фекалии

Дали може Златко да чисти фекалии ли? Аз, Златко Чистя от Chistya.com, съм тук за да ви помогна с всякакви почиствания на фекалии. Работя със страст и желание да ви предоставя най-доброто обслужване, за да може жилището ви да блесне. Бъдете благословени Софиянци. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184.

Може ли Златко да чисти фекалии

Дали може Златко да чисти фекалии?

 1. Почистване на фекалии в апартаменти. Бързо и ефективно почиствам всякакви замърсявания. Работя с подходящи препарати, които гарантират чистота и дезинфекция.
 2. Извозване на фекалии от къщи. Без значение колко е мръсно, извозвам всичко законно и безопасно. Бъдете живи и здрави.
 3. Дезинфекция на помещения след фекалии. Използвам професионални препарати, които унищожават всички микроби и оставят помещението чисто.
 4. Почистване след аварии. В случай на наводнение или други аварии, почиствам всичко и извозвам отпадъците. Айловиу гриин София.
 5. Почистване на мазета и тавани. Ако имате нужда от почистване на мазе или таван, звънете на мен. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Пример за успешна работа със Златко

Работих с клиент в София, където имаха сериозен проблем с фекалии в мазето. Аз, шурата и баджанака се захванахме с задачата. Всичко изнесохме пеша, без да използваме асансьора. Отпадъците бяха много мизерни, примесени с фекалии и урина. Справихме се бързо и ефективно. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен, клиентите могат да се чувстват в сигурни ръце. Работя със страст и съм винаги готов да помогна. Вие не сте сами, аз съм тук за вас. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 1. Изпразване на апартаменти с боклук. Извозвам всичко ненужно и оставям помещението чисто.
 2. Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещенията, за да бъдат безопасни.
 3. Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам всички следи от птици и оставям помещението чисто.
 4. Почистване и извозване след пожар. Справям се с всякакви замърсявания след пожар.
 5. Почистване на мазета и тавани. Почиствам всичко, без значение колко е замърсено. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Използвам добри препарати за дезинфекция, подсигурявам нови чували и демонтираме при нужда. Не ползвам асансьор, работя с работно облекло и използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи.

Други услуги

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на апартаменти.
 • Почистване на къщи.
 • Почистване на гаражи.
 • Почистване на дворове.
 • Демонтаж на мебели.
 • Товарене и извозване на боклуци до сметище.
 • Професионална дезинфекция.
 • Почистване на кръв, урина и фекалии.
 • Отводняване на мазета и апартаменти.
 • Почистване и извозване след наводнение.
 • Почистване след пожар или животни.

Доверете ми се за всички тези услуги. Работя бързо и професионално. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Често задавани въпроси – Може ли Златко да чисти фекалии

Какво включва почистването на фекалии?

Почиствам всички замърсявания, свързани с фекалии. Използвам професионални препарати, които дезинфекцират и премахват миризми. Работя бързо и ефективно, за да реша проблема. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Колко време отнема почистването?

Времето зависи от размера на помещението и степента на замърсяване. Обикновено отнема няколко часа. Работя с бързина и качество, за да завърша задачата навреме. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Каква е цената за почистване на фекалии?

Цената зависи от размера на помещението и нивото на замърсяване. Давам отстъпки и специални оферти. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Разчитайте на моята доброта и професионализъм.