Продължете към съдържанието

Може ли Златко да помогне с подреждане на мазе?

Дали може Златко да помогне с подреждане на мазе? Да, с мен “Златко Чистя” от Chistya.com можете да се чувствате в сигурни ръце. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен! Аз съм тук да ви помогна с мазетата ви в София. Освен мазета, чистя още тавани, апартаменти, къщи и т.н. Работя бързо, чисто и на добра цена. Айловиу гриин София – работя за зелена София! Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Доверете ми се за подреждането на вашето мазе.

Може ли Златко да помогне с подреждане на мазе

Може ли Златко да помогне с подреждане на мазе – моите услуги

  1. Почистване на мазета. Премахвам боклуци, изхвърлям стари вещи и правя място за нови неща. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години!
  2. Дезинфекция. Почиствам и дезинфекцирам мазета от всякакви мизерии. Ползвам най-добрите препарати за чистота.
  3. Извозване на отпадъци. Натоварвам и извозвам всичко до сметище. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  4. Почистване след наводнение. Премахвам вода и чистя след наводнения в мазета. Ползвам нови чували, демонтирам при нужда и не ползвам асансьор.
  5. Почистване след пожар. Изчиствам и дезинфекцирам мазета след пожар. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Поредна успешна история

Работих в мазето на една къща с шурата и баджанака. Мазето беше пълно с боклуци и мизерия, а също така имаше и много фекалии и урина. Всичко изнесохме пеша, без да ползваме асансьор. Отпадъците бяха много и мизерни, но ние се справихме. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Клиентът беше много доволен и ни благодари.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат може ли Златко да помогне с подреждане на мазе, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Работя с шурата и баджанака, за да предложа най-добрите услуги в София. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Премахвам и изхвърлям всякакви отпадъци от апартаменти. Работя с работно облекло и ползвам бусове и камиони за боклук.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам след клошари, използвам добри препарати за дезинфекция.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам замърсявания от птици и дезинфекцирам.
  • Почистване и извозване след пожар. Изчиствам и извозвам отпадъци след пожар.
  • Почистване на складове и тавани. Почиствам и подреждам складове и тавани, премахвам боклуци и мизерии.

Разчитайте на мен за почистване на наследствени имоти, апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции и извозвам до сметище. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, почиствам след наводнение, след пожар или след животни. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Може ли Златко да помогне с подреждане на мазе?

Какво включва услугата за подреждане на мазе?

Услугата включва почистване и изхвърляне на боклуци. Дезинфекция на помещението и извозване на отпадъците до сметище. Работя с добри препарати и нови чували. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Колко време отнема подреждането на мазе?

Времето зависи от големината и състоянието на мазето. Обикновено отнема от няколко часа до цял ден. Работя бързо и качествено, за да сте доволни. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Колко струва услугата за подреждане на мазе?

Цената зависи от размера и мизериите в мазето. Предлагам отстъпки и бонуси за редовни клиенти. Свържете се с мен за безплатна консултация. Айловиу гриин София – работя за зелена София!