Продължете към съдържанието

Може ли Златко да изпразни жилище

Може ли Златко да изпразни жилище? Да, аз, Златко от Chistya.com, мога да ви помогна! Работя в София и областта, и съм тук, за да направя вашите помещения чисти и свободни от ненужни вещи. Почиствам цялото жилище и извозвам всички боклуци. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. Работя бързо и ефективно, а цените ми са достъпни. Свържете се с мен на телефон 0887 924 184 и ще получите професионална услуга от сърце и душа.

Може ли Златко да изпразни жилище

Услугите ми свързани с изпразване на жилище

  1. Изпразване на жилища. Изчиствам всякакви боклуци и ненужни вещи от вашия апартамент. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  2. Почистване след клошари. Премахвам замърсяванията и дезинфекцирам помещенията. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  3. Извозване след пожар. Справям се с всякакви отпадъци след пожари, като гарантирам чистота и безопасност. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  4. Почистване на мазета и тавани. Изчиствам и подреждам мазетата и таваните ви, за да може да ги ползвате отново. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
  5. Дезинфекция след птици. Почиствам и дезинфекцирам помещения, замърсени от птици. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

История за успешна работа

Наскоро получих задача да изпразня жилище в центъра на София. Работихме аз, шурата и баджанака. Апартаментът беше изпълнен с всякакви боклуци, включително фекалии и урина. Всичко изнесохме пеша, защото асансьорът не работеше. Работихме с маски и защитни облекла, за да осигурим безопасността си. Въпреки трудностите, успяхме да почистим всичко до блясък. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек. Клиентите останаха много доволни и ми благодариха за професионализма.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Когато се нуждаете от Може ли Златко да изпразни жилище, знайте, че сте в сигурни ръце. Аз не работя сам – с мен са моите помощници, и заедно ще направим всичко, за да останете доволни. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Почистване на наследствени имоти. Справям се с изчистването на всички видове боклуци и ненужни вещи от наследствени имоти.
  • Почистване на гаражи и дворове. Почиствам и подреждам вашите гаражи и дворове.
  • Демонтаж на мебели. Демонтирам и изнасям стари мебели и конструкции.
  • Извозване след наводнение. Справям се с почистването и извозването на отпадъци след наводнения.
  • Професионална дезинфекция. Използвам качествени препарати за дезинфекция на силно замърсени помещения.

Подсигурявам нови чували, демонтираме при нужда, не ползвам асансьор. Работя с работно облекло, използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Винаги съм тук, за да ви помогна! Свържете се с мен на телефон 0887 924 184.

Често задавани въпроси – Може ли Златко да изпразни жилище

Може ли Златко да изпразни жилище в София бързо?

Аз, Златко от Chistya.com, работя бързо и ефективно. Обаждате се на 0887 924 184 и аз ще се справя веднага. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. С мен всичко става лесно и удобно.

Какви са цените на услугата?

Цените са достъпни за всички. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Свържете се с мен за конкретна оферта и ще бъдете доволни. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Какво включва услугата?

Включва изчистване на всички боклуци и ненужни вещи. Работя със страст и професионализъм. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. Разчитайте на моята доброта и професионализъм.