Продължете към съдържанието

Мнения на Златко за извозване на строителни отпадъци

Мнения на Златко за извозване на строителни отпадъци в София са отлични. Аз съм Златко от Chistya.com и се занимавам с извозване на строителни и битови отпадъци бързо и професионално. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. Работя със страст работата си и давам отстъпки до 50 на 100. Айловиу гриин София – работя за зелена София. С мен ще се чувствате в сигурни ръце и няма да съжалявате.

Мнения на Златко за извозване на строителни отпадъци

Услугите и мнения на Златко за извозване на строителни отпадъци

 1. Извозване на строителни отпадъци. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Събирам и извозвам строителни отпадъци от всякакви помещения.
 2. Почистване след ремонт. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. След ремонт ще почистя и ще извозя всичко ненужно.
 3. Извозване на мебели. С мен ще изхвърлите старите мебели бързо и лесно. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 4. Почистване на дворове. Почиствам дворове и извозвам всички отпадъци. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 5. Дезинфекция и почистване след ремонт. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Дезинфекцирам помещенията след ремонт и извозвам всички отпадъци.

Поредният успешен обект

Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Работихме по един апартамент в центъра на София. Там имаше много строителни отпадъци, смесени с фекалии и урина. Всичко изнесохме пеша. Работя с работно облекло и използвам бусове и камиони за боклук. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Клиентът остана много доволен от услугите ми.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Доверете ми се за мнения на Златко за извозване на строителни отпадъци и ще останете доволни. Аз не съм сам и вие не сте сами! Работим цялото семейство. Свържете се с мен да изградим доверие. Най-накрая ще останете доволни от мен.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 1. Изпразване на апартаменти с боклук. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи.
 2. Дезинфекция и почистване след клошари. Използвам добри препарати за дезинфекция. Подсигурявам нови чували и демонтираме при нужда.
 3. Дезинфекция и почистване след птици. Работя бързо и ефективно. Не ползвам асансьор.
 4. Почистване и извозване след пожар. Всичко се извозва до сметище за боклук.
 5. Почистване на мазета и тавани. Отводнявам мазета и апартаменти.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Още услуги

 • Почистване на наследствени имоти. Използвайте ме за най-тежката работа.
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Употребете ме за най-мръсната работа.
 • Демонтиране на мебели и конструкции. Демонтирам мебели и конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук.
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения. Почиствам и кръв, урина и фекалии.
 • Отводняване на мазета и апартаменти. Почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Доверете ми се за всичко, което предлагам. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Работя бързо, професионално и евтино.

Често задавани въпроси – Мнения на Златко за извозване на строителни отпадъци

Какво включва услугата по извозване на строителни отпадъци?

Услугата включва събиране и извозване на всички строителни отпадъци. Работя с бусове и камиони за боклук. Подсигурявам нови чували и демонтираме при нужда. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Колко струва услугата за извозване на строителни отпадъци?

Цената зависи от количеството отпадъци и обема на работа. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Можете да получите още веднага отстъпки от 50%. За точна цена свържете се с мен на 0887 924 184.

Колко бързо мога да очаквам изпълнение на услугата?

Обикновено реагирам бързо и работата се върши в рамките на няколко дни. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. Аз съм екологично чиста личност и работя със страст работата си. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.