Продължете към съдържанието

Мнения на Златко за извозване на клошарски имот

Мнения на Златко за извозване на клошарски имот в София са отлични. Работя със страст и внимание, за да ви осигуря най-добрата услуга. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен и ще видите разликата. Аз “Златко Чистя” от Chistya.com съм тук, за да ви помогна с всички нужди свързани с почистването.

Мнения на Златко за извозване на клошарски имот

Услугите ми свързани с извозване на клошарски имот

 1. Почистване и извозване на боклуци от апартаменти. Бързо и ефективно премахвам всички ненужни вещи и отпадъци. Работя със страст и ви гарантирам чистота. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Дезинфекция след клошари. Професионално почиствам и дезинфекцирам помещенията, за да ги направя безопасни за живеене. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
 3. Почистване на мазета и тавани. Отстранявам натрупаните боклуци и осигурявам пространство за нови неща. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
 4. Почистване след наводнение. Изпомпвам водата и почиствам всички засегнати участъци. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 5. Извозване на мебели и големи предмети. Демонтирам и извозвам всички ненужни мебели до сметището. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Труден случай, но успешен завършек

Имаше един апартамент, който трябваше да почистя. Беше пълен с боклуци, фекалии и урина. Работих с шурата и баджанака, всичко изнесохме пеша. Беше много мръсно, но се справихме. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Клиентът остана много доволен и вече се радва на чист и подреден дом.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат мнения на Златко за извозване на клошарски имот, могат да разчитат на мен. Аз съм тук да ви помогна и да ви осигуря професионално обслужване. Не съм сам и вие не сте сами! Работя с помощници, за да гарантирам, че всичко ще бъде свършено навреме и както трябва.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Бързо и ефективно почиствам апартаменти пълни с боклуци. Бъдете благословени Софиянци.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам всички следи от птици и дезинфекцирам помещенията. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 • Почистване след пожар. Премахвам всички следи от пожар и почиствам засегнатите зони. Бъдете живи и здрави.
 • Демонтиране на мебели и конструкции. Демонтирам стари мебели и конструкции, и ги извозвам до сметището. Бъдете добри хора и ме уважавайте.
 • Отводняване на мазета и апартаменти. Изпомпвам водата и почиствам всички засегнати участъци. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно.

Освен тези услуги, предлагам и други. Ето ги в списък:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове
 • Демонтиране на мебели и конструкции
 • Товарене и извозване до сметище за боклук
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване на кръв, урина и фекалии
 • Почистване след смърт
 • Отводняване на мазета и апартаменти
 • Почистване и извозване след наводнение, пожар или животни

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Мнения на Златко за извозване на клошарски имот

Какви услуги предлагате за почистване на клошарски имоти?

Предлагам извозване на всички боклуци от апартаменти, мазета и тавани. Почиствам след клошари и дезинфекцирам помещенията. Мога да демонтирам стари мебели и конструкции. Работя с качествени препарати и гарантирам добър резултат.

Колко време отнема почистването на клошарски имот?

Времето зависи от размера и състоянието на имота. Обикновено работата може да се свърши за един или два дни. Работя бързо и ефективно. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Каква е цената на услугите за почистване на клошарски имот?

Цената зависи от количеството боклуци и обема на работа. Предлагам отстъпки и специални оферти. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Можете да получите точна оферта след оглед на място.