Продължете към съдържанието

Какво предлага Злати за разчистване на битови боклуци

Здравейте, Софиянци! Аз съм Златко Чистя от Chistya.com и ще ви разкажа какво предлага Злати за разчистване на битови боклуци. Бъдете благословени Софиянци! Предлагам услуги за разчистване на вашите помещения от всякакви битови боклуци. Работя с шурата и баджанака, за да ви осигуря бързо и качествено обслужване. Айловиу гриин София!

Какво предлага Злати за разчистване на битови боклуци

Ето какво предлага Злати за разчистване на битови боклуци

 1. Извозване на боклуци от апартаменти. Вдигам всякакви боклуци от апартаменти, включително стари мебели, електроуреди и други ненужни вещи. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
 2. Почистване на мазета и тавани. Извозвам всякакви боклуци от мазета и тавани. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 3. Разчистване след ремонт. Почиствам и извозвам строителни отпадъци след ремонтни дейности. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 4. Почистване на гаражи. Разчиствам и извозвам боклуци от гаражи. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 5. Дезинфекция на замърсени помещения. Почиствам и дезинфекцирам силно замърсени помещения. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

История за успешен обект

Преди няколко месеца имах трудна задача в един апартамент в центъра на София. Имаше много боклуци, включително и фекалии и урина. Работихме аз, шурата и баджанака. Всичко изнесохме пеша, защото асансьорът не работеше. Накрая клиентът беше много доволен. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат какво предлага Злати за разчистване на битови боклуци са в сигурни ръце. Работя със страст и обич към работата си. Вие не сте сами, аз съм тук да ви помогна.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 1. Изпразване на апартаменти с боклук. Почиствам апартаменти от всякакви боклуци.
 2. Дезинфекция и почистване след клошари. Осигурявам чистота и безопасност.
 3. Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам помещения замърсени от птици.
 4. Почистване и извозване след пожар. Отстранявам всякакви боклуци и следи от пожар.
 5. Почистване на мазета и тавани. Извозвам всякакви боклуци от мазета и тавани.

За много от тези услуги използвам добри препарати за дезинфекция. Осигурявам нови чували, демонтирам при нужда, не ползвам асансьор. Работя с работно облекло и използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи.

Допълнителни услуги

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на апартаменти.
 • Почистване на къщи.
 • Почистване на гаражи.
 • Почистване на дворове.
 • Демонтиране на мебели и конструкции.
 • Товарене и извозване до сметище.
 • Професионална дезинфекция на силно замърсени помещения.
 • Почистване на кръв, урина и фекалии.
 • Отводняване на мазета и апартаменти.
 • Почистване и извозване след наводнение.
 • Почистване и извозване след животни.

Разчитайте на моята бърза реакция, професионализъм и гаранция за качество. Свържете се с мен, Златко Чистя, на телефон 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек!

Често задавани въпроси – Какво предлага Злати за разчистване на битови боклуци

Колко струват услугите за разчистване на битови боклуци?

Цените зависят от количеството боклуци и трудността на задачата. Обадете ми се за безплатна оценка. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Какво включва разчистването на битови боклуци?

Разчиствам всякакви боклуци – мебели, електроуреди, строителни отпадъци и други. Използвам собствени чували и осигурявам транспорт до сметище. Бъдете благословени Софиянци! Разчитайте на мен за чистота и ред.

Колко време отнема разчистването?

Времето зависи от количеството боклуци и достъпа до помещенията. Обикновено приключвам за един ден. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Айловиу гриин София!