Продължете към съдържанието

Какво предлага Злати за почистване след фекалии

Какво предлага Злати за почистване след фекалии в София? Аз Златко от Chistya.com предлагам професионално и бързо почистване на всякакви помещения. Работя със страст и внимание към детайлите. С мен Златко Чистя можете да се чувствате в сигурни ръце. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен за всякакви мръсни работи.

Какво предлага Злати за почистване след фекалии

Ето какво предлага Злати за почистване след фекалии

 1. Почистване на апартаменти след фекалии. Аз и моят екип отстраняваме фекалии, почистваме и дезинфекцираме. Справяме се с най-упоритите петна и миризми. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Почистване след клошари. Услугата включва изнасяне на отпадъци, почистване и дезинфекция на помещенията. Използваме специализирани препарати за да премахнем всички замърсявания.
 3. Почистване на мазета. Почиствам натрупаните боклуци, извозвам ги и оставям мазето чисто и готово за използване. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 4. Почистване след животни. Отстранявам замърсявания, почиствам и дезинфекцирам. Ползвам само висококачествени препарати за да оставя помещенията чисти и свежи.
 5. Почистване след смърт. Професионално и дискретно почистване, дезинфекция и премахване на всички следи. Свържете се с мен да изградим доверие.

Успешна работа на обект

Веднъж аз, шурата и баджанака почиствахме апартамент в София, където всичко беше замърсено с фекалии и урина. Отпадъците бяха много и трябваше да ги изнесем пеша. Справихме се с всички трудности и оставихме апартамента чист и дезинфекциран. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат Какво предлага Злати за почистване след фекалии, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Работя с помощници, когато е необходимо, и използвам професионално оборудване и препарати. Айловиу гриин София – работя за зелена София.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 1. Изпразване на апартаменти с боклук. Аз и моят екип изнасяме всички боклуци и оставяме помещенията чисти.
 2. Дезинфекция и почистване след клошари. Използвам специални препарати и методи за дезинфекция и почистване на помещенията.
 3. Почистване и извозване след пожар. Отстранявам всички следи от пожара, почиствам и дезинфекцирам помещенията.
 4. Почистване на мазета и тавани. Изнасям всички боклуци и оставям помещенията чисти и готови за използване.
 5. Почистване и дезинфекция след птици. Премахвам всички следи от птици и дезинфекцирам помещенията.

Работя с добри препарати за дезинфекция и подсигурявам нови чували за боклук. Демонтирам при нужда и не ползвам асансьор. Работя с работно облекло и използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи.

Други услуги включват:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове
 • Демонтиране на мебели и конструкции
 • Товарене и извозване до сметище за боклук
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване на кръв, урина и фекалии
 • Отводняване на мазета и апартаменти
 • Почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни

Доверете ми се за професионално почистване. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Какво предлага Злати за почистване след фекалии

Как да се свържа със Златко за почистване?

Можете да ме намерите на телефон 0887 924 184. Аз работя в София и областта. Отговарям бързо и се старая да уговорим час в удобно за вас време. Свържете се с мен да изградим доверие.

Колко струва почистването след фекалии?

Цената започва от 50 на 100 за почистване на апартамент. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Всеки случай е различен и мога да предложа конкретна оферта. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Какви услуги включва почистването след фекалии?

Услугата включва изнасяне на отпадъци, почистване и дезинфекция на помещенията. Използвам качествени препарати и осигурявам нови чували за боклук. Работя бързо и ефективно с помощници, когато е нужно. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен.