Продължете към съдържанието

Какво може Златко за почистване на трева?

Здравейте, искате да знаете какво може Златко за почистване на трева? Аз съм “Златко Чистя от Chistya.com” и предлагам професионално почистване на трева. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен! С мен ще получите бързи и качествени услуги за почистване на вашия имот. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Свържете се с мен на телефон 0887 924 184 за всякакви въпроси.

Какво може Златко за почистване на трева?

Услугите ми свързани с почистване на трева

  1. Косене на трева. Работя с професионална косачка и режа тревата на необходимата височина. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Събирам и извозвам остатъците.
  2. Премахване на плевели. Премахвам плевелите със специални инструменти. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. Осигурявам чистота и ред.
  3. Подрязване на храсти. Подрязвам храстите със специални ножици. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Оформям храстите както пожелаете.
  4. Почистване на сухи листа. Събирам сухите листа със специални машини. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек. Извозвам всичко до сметище.
  5. Дезинфекция на площи. Използвам екологични препарати за дезинфекция. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

История за успешен обект

Един ден получих обаждане за почистване на голям двор. Работихме аз, шурата и баджанака. Беше трудно, защото тревата беше висока и имаше много боклуци. Бъдете добри хора и ме уважавайте! Премахнахме всичко пеша и го извозихме до сметището. Справихме се с много мизерии и всичко стана чисто. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. Клиентът беше много доволен и ни благодари.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен “Златко Чистя” клиентите които искат почистване на трева са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Мога да взема още един или двама човека за помощ при нужда.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  1. Изпразване на апартаменти с боклук. Демонтирам мебели, събирам и извозвам боклука. Използвам бусове и камиони за боклук.
  2. Дезинфекция и почистване след клошари. Работя с препарати и защитно облекло. Справям се с най-големите мизерии.
  3. Почистване и извозване след пожар. Премахвам овъглени предмети и дезинфекцирам помещенията.
  4. Почистване на мазета и тавани. Извозвам всичко до сметище. Почиствам кръв, урина и фекалии.
  5. Отводняване на мазета и апартаменти. Почиствам и извозвам след наводнение.

Освен тези услуги, предлагам почистване на наследствени имоти, апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтираме мебели, конструкции, товарим и извозваме до сметище за боклук. Предлагам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам кръв, урина и фекалии. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Свържете се с мен на телефон 0887 924 184. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен!

Често задавани въпроси – Какво може Златко за почистване на трева?

Какво включва почистването на трева?

Почистването на трева включва косене, премахване на плевели и събиране на сухи листа. Също така подрязвам храсти и дезинфекцирам площи. Всичко това го правя с професионални инструменти.

Какви инструменти използваш?

Използвам професионална косачка за косене на трева. Плевелите премахвам със специални инструменти. Сухите листа събирам със специална машина. Работя със защитно облекло и препарати.

Какви са цените на услугите?

Цените са достъпни и предлагам отстъпки. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. За повече информация, свържете се с мен на телефон 0887 924 184.