Продължете към съдържанието

Какво може Златко при почистване на мазе и таван?

Какво може Златко при почистване на мазе и таван? Аз съм Златко от Chistya.com и съм готов да помогна на всеки, който има нужда от почистване на мазе и таван в София. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен. Работя със страст работата си и винаги давам най-доброто от себе си.

Какво може Златко при почистване на мазе и таван?

Услугите ми свързани с почистване на мазе и таван

 1. Изнасяне на стари мебели и боклуци. Свалям старите мебели и ги изнасям от мазето и тавана. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
 2. Почистване на натрупани отпадъци. Всички боклуци и ненужни неща се изнасят и извозват законно. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 3. Дезинфекция на помещения. Използвам добри препарати за дезинфекция, за да премахна миризми и бактерии. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
 4. Демонтаж на конструкции. Демонтирам стари конструкции и извозвам материалите до сметище. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 5. Извозване на отпадъци. С бусове и камиони извозвам всички отпадъци до сметището. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Поредната успешна работа с моя екип

Скоро почистихме едно мазе в центъра на София. Работим аз, шурата и баджанака. Беше пълно с боклуци, мизерия и дори фекалии. Всичко изнесохме пеша, без асансьор, но справихме се бързо и ефективно. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек. Клиентът остана много доволен и аз съм щастлив, че мога да помогна.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Ако имате нужда от почистване на мазе и таван, разчитайте на мен Златко. Работя със страст и винаги давам най-доброто от себе си. Аз съм екологично чиста личност и ви гарантирам качествена услуга. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Изнасям и извозвам всички отпадъци.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещенията.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам и дезинфекцирам след птици.
 • Почистване и извозване след пожар. Изчиствам всички останки и дезинфекцирам.
 • Почистване на тавани. Справям се с всякакви боклуци и мизерии.

Освен тези услуги предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове.
 • Демонтаж на мебели и конструкции.
 • Товарене и извозване до сметище за боклук.
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения.
 • Почистване на кръв, урина и фекалии.
 • Отводняване на мазета и апартаменти.
 • Почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 работя в София и областта. Свържете се с мен да изградим доверие и аз съм сигурен че ще останете доволни от мен. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Често задавани въпроси – Какво може Златко при почистване на мазе и таван?

Какви услуги предлагате при почистване на мазе и таван?

Предлагам изнасяне на стари мебели, почистване на боклуци и отпадъци, дезинфекция на помещения, демонтаж на конструкции и извозване на отпадъци. Работя бързо и ефективно. Винаги съм готов да помогна с най-тежката работа. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Колко време отнема почистването на мазе и таван?

Времето зависи от големината и замърсяването на помещението. Аз работя бързо и ефективно. Обикновено завършвам за един ден. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Свържете се с мен за точна оценка.

Какви са цените за почистване на мазе и таван?

Цените са конкурентни и зависят от обема работа. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Винаги съм готов да предложа добри цени и отстъпки. Работя с вас, за да сте доволни. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.