Продължете към съдържанието

Какво може Златко при изхвърляне на боклуци от апартамент

Какво може Златко при изхвърляне на боклуци от апартамент ли? Аз, Златко Чистя от Chistya.com, съм тук да ви помогна с всички боклуци и ненужни неща от вашите апартаменти. Бъдете благословени Софиянци и не се колебайте да ме потърсите за помощ. Работя със страст работата си и винаги се старая клиентите да останат доволни. С мен Златко можете да се чувствате в сигурни ръце.

Какво може Златко при изхвърляне на боклуци от апартамент

Услугите ми свързани с изхвърляне на боклуци от апартамент

 1. Изнасяне на стари мебели и уреди. Изнасям стари мебели и електроуреди бързо и внимателно. Разчитайте на мен, да ви отърва от всичко ненужно. Айловиу гриин София и работя за зелена София.
 2. Извозване на строителни отпадъци. Когато имате ремонти, аз ще изхвърлям строителните отпадъци вместо вас. Работя с добри камиони и бусове за целта.
 3. Изхвърляне на боклуци след ремонт. Ако сте приключили с ремонта и имате купища боклуци, аз ще ги изнеса и изхвърля. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 4. Почистване на мизерни апартаменти. Специализирам в почистването на много мръсни апартаменти, включително такива с фекалии и урина. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 5. Извозване на боклуци от тавани и мазета. Ако имате стари вещи в мазето или на тавана, аз ще ги изнеса и изхвърля. Работя с работно облекло и използвам най-добрите препарати за дезинфекция.

История за успешен обект – Тежка задача в центъра на София

Един от най-успешните ми обекти беше в центъра на София. С помощта на шурата и баджанака, почистихме един апартамент, пълен с боклуци и мизерии. Изнасяхме всичко пеша, защото нямаше асансьор. Боклуците бяха примесени с фекалии и урина, но ние успяхме да се справим. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат какво може Златко при изхвърляне на боклуци от апартамент, са в сигурни ръце. Работя с още един или двама човека, когато е необходимо. Винаги съм готов да помогна, защото не съм сам и вие не сте сами! Свържете се с мен да изградим доверие и най-накрая ще останете доволни от мен.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Изпразвам целите апартаменти от всякакви боклуци. Подсигурявам нови чували и демонтирам при нужда.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам апартаменти, които са били обитавани от клошари. Използвам най-добрите препарати за дезинфекция.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Ако имате проблем с птици, аз ще почистя и дезинфекцирам след тях.
 • Почистване и извозване след пожар. Почиствам и извозвам боклуци след пожар. Работя с професионални препарати и екипировка.
 • Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от всякакви боклуци и мизерии.

Освен тези услуги, предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове
 • Демонтаж на мебели и конструкции
 • Товарене и извозване до сметище за боклук
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване на кръв, урина и фекалии
 • Отводняване на мазета и апартаменти
 • Почистване и извозване след наводнение или пожар
 • Почистване след животни

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Аз, Златко Чистя от Chistya.com, съм тук за вас!

Често задавани въпроси – Какво може Златко при изхвърляне на боклуци от апартамент

Колко струва услугата по изхвърляне на боклуци?

Цената зависи от количеството боклуци и вида на услугата. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години. Свържете се с мен за точна оферта.

Колко време отнема изхвърлянето на боклуците?

Времето зависи от обема на боклуците. Обикновено приключвам за ден или два. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Работя бързо и ефективно. Свържете се с мен за точен срок.

Какво включва услугата по изхвърляне на боклуци?

Услугата включва изнасяне, товарене и извозване на боклуците. Работя с работно облекло и използвам бусове и камиони за боклук. Подсигурявам нови чували и демонтираме при нужда. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.