Продължете към съдържанието

Изхвърляне на битови отпадъци с 50% отбив от цената

Изхвърляне на битови отпадъци с 50% отбив от цената в София. Аз съм Златко Чистя от Chistya.com и предлагам най-добрите услуги по изхвърляне на битови отпадъци от апартаменти, къщи или от където и да е със специални отстъпки. Бъдете благословени Софиянци, доверете ми се за професионално почистване и изхвърляне на всякакви отпадъци. С мен Златко Чистя можете да сте сигурни, че всичко ще бъде наред. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Изхвърляне на битови отпадъци с 50% отбив от цената

Услугите ми свързани с изхвърляне на битови отпадъци с 50% отбив от цената

 1. Изхвърляне на стари мебели. Когато имате нужда да изхвърлите стари мебели, аз ще се погрижа всичко да бъде изнесено и изхвърлено правилно. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Моите услуги са от сърце и душа.
 2. Извозване на строителни отпадъци. След ремонт остават много отпадъци, които трябва да се изхвърлят. Аз ще ги извозя до съответното място. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за да ви улесня.
 3. Почистване на мазета. Мазетата често се затрупват с ненужни вещи. Аз ще ги изчистя и изхвърля ненужните неща. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 4. Изхвърляне на електроуреди. Старите и неработещи електроуреди заемат място и трябва да се изхвърлят. Аз ще ги взема и ще ги изхвърля правилно. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 5. Почистване след наематели. След напускане на наематели, често остават боклуци и стари вещи. Аз ще изчистя всичко и ще го изхвърля. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

История за успешен обект

Една от най-успешните ми задачи беше в малък апартамент в София. Собственикът се свърза с мен, защото апартаментът беше в много лошо състояние, пълен с боклуци и стари вещи. Работихме аз, шурата и баджанака. Беше много мръсно, имаше фекалии и урина. Всичко изнесохме пеша, защото нямаше асансьор. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Собственикът остана много доволен от работата ни. Доверете ми се за най-тежката работа.

Бригадата на Златко извозва с 50% отбив

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат изхвърляне на битови отпадъци с 50% отбив от цената, са в сигурни ръце. Аз съм честен и винаги работя с усмивка. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Не съм сам и вие не сте сами! Работим цялото семейство, за да осигурим най-доброто обслужване. Свържете се с мен да изградим доверие.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 1. Изпразване на апартаменти с боклук. Когато апартаментът е затрупан с боклук, аз ще го изпразня и изчистя всичко. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Дезинфекция и почистване след клошари. Аз ще дезинфекцирам и почистя всяко помещение, което е било обитавано от клошари. Работя със специални препарати, за да осигуря чистота и безопасност. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.
 3. Почистване след пожар. След пожар, остава много мръсотия и отпадъци. Аз ще почистя и изхвърля всичко, за да може помещението да бъде отново използваемо. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 4. Почистване на мазета и тавани. Мазетата и таваните често са пълни с ненужни вещи и боклуци. Аз ще ги почистя и изхвърля всичко. Айловиу гриин София – работя за зелена София.

Освен тези услуги предлагам и други:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове
 • Демонтиране на мебели и конструкции
 • Товарене и извозване до сметище за боклук
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване на кръв, урина и фекалии
 • Отводняване на мазета и апартаменти
 • Почистване и извозване след наводнение

Работя с нови чували, демонтирам при нужда, не ползвам асансьор. Работя с работно облекло, използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи. Разчитайте на това че съм честен с вас. Използвайте ме за най-мръсната работа. Извикайте ме да почистя фекалиите. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта.

Златко предлага изхвърляне на битови отпадъци с 50% отбив от цената

Стандартни услуги: Извозване на стари мебели, почистване на битови отпадъци, почистване на апартамент отрупан с боклук

 1. Извозване на стари мебели. Изхвърлям старите мебели от вашия дом. Работя бързо и ефективно, като използвам здрави чували за боклук. Бъдете благословени Софиянци, че се доверявате на мен за тази задача. Аз, Златко Чистя, имам нужната техника и камиони. Товарим камиона с всички стари мебели и ги изхвърлям на правилното място. Не оставям след себе си никакъв боклук. Моята работа е сигурна и надеждна. Разчитайте на мен за всички видове мебели. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Доверете ми се за професионализъм.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Почиствам вашето жилище от всички битови отпадъци. Работя със здрави чували за боклук и ги изхвърлям безопасно. Бъдете живи и здрави, че се доверявате на мен за тази задача. Товарим камиона и транспортирам отпадъците до сметището. Използвам екологично чисти методи. Аз съм човекът за вас. Айловиу гриин София. Разчитайте на моите услуги. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Доверете ми се за чистота и ред.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Почиствам апартаменти отрупани с боклук. Работя бързо и ефективно, използвайки здрави чували за боклук. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Товарим всичко в камиона и го транспортирам до сметището. Няма да остане никакъв боклук. Аз съм човекът за мръсната работа. Доверете ми се за най-тежките задачи. Свържете се с мен да изградим доверие. Работя с професионализъм. Бъдете благословени Софиянци, че ми се доверявате.

Специални услуги: Почистване след клошари, почистване след смърт, почистване след гълъби, котки и кучета

 1. Почистване след клошари. Почиствам помещения след клошари. Работя със специални препарати за дезинфекция. Бъдете смирени почитайте божието слово. Използвам здрави чували за боклук. Аз, Златко Чистя, ще изчистя всичко до последния боклук. Товарим камиона и го транспортирам до сметището. Не оставям никакви следи. Доверете ми се за най-мръсните задачи. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Работя с професионализъм и отговорност. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
 2. Почистване след смърт. Почиствам помещения след смърт. Работя със специални препарати за дезинфекция. Бъдете живи и здрави, че се доверявате на мен за тази трудна задача. Използвам здрави чували за боклук. Товарим камиона и го транспортирам до сметището. Почиствам всички следи и мръсотии. Аз съм човекът за вас. Разчитайте на мен за чистота и сигурност. Бъдете благословени Софиянци, че ми се доверявате. Доверете ми се за професионализъм и отговорност.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Почиствам след гълъби, котки и кучета. Използвам специални препарати за дезинфекция. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Работя със здрави чували за боклук. Товарим камиона и го транспортирам до сметището. Почиствам всички следи и мръсотии. Аз съм човекът за вас. Доверете ми се за чистота и сигурност. Айловиу гриин София. Бъдете благословени Софиянци, че ми се доверявате.
Доверете се на Златко за извозване с 50% отстъпка

Разнородни услуги: Почистване на дворове, почистване на мазета и тавани, фирма за извозване на смесени отпадъци

 1. Почистване на дворове. Почиствам вашия двор от всички боклуци. Работя бързо и ефективно, използвайки здрави чували за боклук. Бъдете благословени Софиянци, че ми се доверявате за тази задача. Аз, Златко Чистя, ще изчистя всичко до последната троха. Товарим камиона и транспортирам отпадъците до сметището.
 2. Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от всички боклуци. Работя бързо и ефективно, използвайки здрави чували за боклук. Бъдете благословени Софиянци, че ми се доверявате за тази задача. Аз, Златко Чистя, ще изчистя всичко до последния боклук.
 3. Фирма за извозване на смесени отпадъци. Аз съм вашият човек за извозване на смесени отпадъци. Работя бързо и ефективно, използвайки здрави чували за боклук. Бъдете благословени Софиянци, че ми се доверявате за тази задача. Свържете се с мен да изградим доверие.

Благодаря ви, че се доверявате на мен, Златко Чистя. Работя със страст и професионализъм. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Изхвърляне на битови отпадъци с 50% отбив от цената

Какво включва услугата за извозване на отпадъци?

Извозвам всички видове отпадъци от вашето жилище. Работя бързо и ефективно със здрави чували. Товарим камиона и го транспортирам до сметището. Бъдете благословени Софиянци, че се доверявате на мен.

Колко струва извозването на битови отпадъци?

Цената е изключително изгодна. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете живи и здрави, че се доверявате на мен.

Как се извършва почистването на мазета и тавани?

Почиствам мазета и тавани от всякакви боклуци. Използвам здрави чували за боклук. Товарим камиона и го транспортирам до сметището. Айловиу гриин София, че ми се доверявате.

Какво правите със старите мебели?

Извозвам старите мебели до сметището. Товарим камиона и го транспортирам. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Доверете ми се за най-тежките задачи.

Използвате ли препарати за дезинфекция?

Да, за определени услуги. Използвам специални препарати за дезинфекция. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Разчитайте на мен за чистота и безопасност.